Leo0502 napisał(a):Powiedz to Bandytom, przenieśli się z Wysypiska do Doliny Mroku
Omnibus napisał(a):Jak dla mnie słuszna decyzję podjęli. uwaga będzie mały offtop.
no spoko mamy drogi agroprom-dolina mroku, kordon-magazyny i sporo artefaktów, złomu. ale wiecie jak wstąpiłem do bandytów to już tak różowo nie było: - tyle tych waznych szlaków było ze ich odziały baraniały i stały w miejscu, a jak już to szli w przeciwnym kierunku niż ja. Pół biedy jakby te miejsca trzymali czy coś, zas tu żaden posterunek nie przeżył dłuzej niż 5 minut. w sumie nic dziwnego jak przeciw egzoszkieletom, granatom, tunderom i najlepszym kałachom od powinności stają goscie z kałaszkami, pistoletami i dwururkami ubrani w "menelskie" stroje, nawet bez bandaży o apteczkach nie wspominając. wojna na 3 fronty, prawie 4 bo od północy równiez wolność i bestie idą.
Taki wniosek: Jak się chce zajmowac środek zamieszkanej Zony to sie trzeba ogarnąć, i skołować coś groźniejszego niz patyki.
/edit/: powinność zajęła barykady i zatrzymała się przed wejściem do bazy, strach nosa wyściubić, bo podziurawią jak ser mimo iż mam seve na maksa naprawioną i cały arsenał. strzelają do wszystkiego co sie rusza w okolicach torów. Normalnie wstyd i mogiła . Zmieniam frakcje w profilu
Powróć do Pytania i odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości