Ciekawe linki/artykuły/fotografie

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Ciekawe linki/artykuły/fotografie

Postprzez vandr w 01 Lut 2013, 23:44

scigacz1975 napisał(a): deportowani

Osobiście optuję za:

Image

te islamskie ścierwo dotrze do Polski i zacznie się pogrom.

Bez obaw, nie zacznie się. ;)
Jesteśmy tak "tolerancyjnym" narodem dla chociażby szmatogłowych, że mieliby tutaj baaaardzo ciężko ;).
Tak w ogóle- nie przepraszaj za specyficzne sformułowania. Rzeczy trzeba nazywać po imieniu.
Ostatnio edytowany przez vandr, 01 Lut 2013, 23:47, edytowano w sumie 1 raz
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!

Za ten post vandr otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Wojas21, Gro3a.
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: 12 Sie 2024, 20:47
Kozaki: 1747

Reklamy Google

Postprzez Wojas21 w 01 Lut 2013, 23:47

Lewactwo. Tak lewactwo, nie widzą nieracjonalności swoich decyzji (patrz. Anglia, Francja itp.), tak jest też z innymi rzeczami. Sami sobie kopią grób.

scigacz1975 napisał(a): Przecież powinni zostać od razu deportowani :facepalm:

Spróbuj teraz ich deportować. Rozpieprzyli by miasta. Takie decyzje było podejmować wcześniej. Teraz przewyższają liczebnie ludność miejscową.

Przyjeżdżają tam żeby żyć na socjalu i "kolonizować" Europe, na razie do nas nie przyjeżdżają bo u nas w porównaniu do krajów zachodnich jest "bieda", ale to tylko kwestia czasu zanim i tu przyjadą, niszcząc naszą kulturę w imię Allaha, a i sprostać temu będzie ciężko, bo Polacy są cholernie podzieleni. Szkoda gadać. Multi-kulti. Niedługo polecą głowy, no, ale co zrobić jak u władzy są tacy ludzie?
Awatar użytkownika
Wojas21
Tropiciel

Dołączenie: 25 Cze 2010, 22:54
Ostatnio był: 01 Sty 2018, 22:59
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 63

Postprzez Alchemik w 02 Lut 2013, 00:27

Wojas, Wojas...Ty nie wiesz, że nic tak nie jednoczy Polaków, jak wspólny wróg? :E
Alchemik
Weteran

Dołączenie: 17 Lut 2010, 12:59
Ostatnio był: 09 Sie 2017, 22:09
Ulubiona broń: --
Kozaki: 207

Postprzez Szpagin w 02 Lut 2013, 01:09

Popełniacie jeden, poważny błąd. Oceniacie wszystkich wyznawców danej religii na podstawie najbardziej skrajnej opcji. To trochę tak, jakby mówić, że wszyscy chrześcijanie są moherowymi beretami. Ludzie z tego filmiku to zwykła hołota, która nawet nie zna do końca prawd swojej wiary. Wielu muzułmanów (zaryzykuję nawet, że większość) to normalni ludzie, którzy w życiu nie pomyśleliby, żeby życzyć drugiemu człowiekowi wiecznego potępienia. Polecam TEN wywiad - jednak możliwa jest budowa normalnych stosunków między europejskim państwem i jego mieszkańcami, a muzułmanami.

A tych dziadów to powinni rozgonić gazem, armatką wodną i gumowymi kulami.
Image

Za ten post Szpagin otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive BartusiekS.
Awatar użytkownika
Szpagin
Legenda

Dołączenie: 26 Wrz 2009, 11:39
Ostatnio był: 15 Gru 2021, 23:24
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 238

Postprzez Sivert w 02 Lut 2013, 01:34

Niestety dobrze wszyscy wiemy, że przebijają się głównie Ci, którzy głośno krzyczą, a nie racjonalna część. Siłowa część kreuje wizerunek i odpowiada za zdarzenia, na podstawie których oceniana jest (w tym przypadku) religia.

Faktem jest, że Oni SĄ ofensywnie nastawieni, zaborczy, mają wysokie mniemanie o własnej wartości wobec reszty, nawet, jeżeli tego nie pokazują z racjonalnych przyczyn. Nie chodzi tu jednak, żeby ich palić, czy wrzucać do dołów z wapnem, ale pozdrowić staropolskim "get lost" i w porę odsyłać, skąd przybyli.
Sivert
Stalker

Dołączenie: 05 Cze 2012, 13:24
Ostatnio był: 11 Gru 2018, 22:09
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 29

Postprzez KoweK w 02 Lut 2013, 05:10

Wg mnie również ludzie niepotrzebnie oceniają od razu wszystkich muzułmanów jako fanatyków oceniając tylko tę skrajną część. Ci sami ludzie piszą w necie "ciapaci niech wypie*dalają, stop islamizacji europy!!!11!!", a potem kibicują Mamedowi Khalidowi (praktykujący muzułmanin) na kolejnej walce KSW. :E Jak ten "ciapaty" żyje w kraju normalnie, pracuje, płaci podatki i nie ciągnie z socjalu, to co on złego robi?
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: 15 Lis 2024, 02:52
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1477

Postprzez Tajemniczy w 02 Lut 2013, 08:51

Gro3a napisał(a):Nasz rząd to jedno co nas zniszczy, a drugą plagą są "brudasy". Po obejrzeniu TEGO: http://www.sadistic.pl/muzulmanie-w-ang ... 172648.htm filmiku zrobiło mi się niedobrze. Niedługo te islamskie ścierwo dotrze do Polski i zacznie się pogrom. Nie wiem kto tą chołotę wpuścił do europy (wiem, że nasi wojacy są u nich i nie popieram walk na bliskim wschodzie). NATO robi z tego interesy, a polacy liżąc im zadki czekają na ochłapy. Ale słysząc o muzułmanach, którzy jadą do "wolnego" kraju i nie przestrzegają jego praw narzucając swoje chore ideologie, nóż mi sięw kieszeni otwiera. Ciekaw jestem co dalej.
Ps. Przepraszam administrację za wulgarne określenia innowierców, którzy panoszą się po europie, kierując się słowami "szerz islam, tam gdzie go niema".

Równie dobrze to może być jakaś propagandowa papka- gdyby serio były takie demonstracje to by z pewnością mówiły o tym wiadomości na całym świecie. Ale w każdym kraju są zarówno ludzie normalni jak i poje*y, nie można oceniać całego narodu przez pryzmat kilku krzykaczy. Po drugie też niepotrzebnie wdawała się w rozmowę z tą muzułmanką. Ta zaczęła sypać swoje farmazony ta swoje i wyglądało to jak kłótnia dzieci w piaskownicy o wiaderko i łopatkę :/ .
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 517

Postprzez Wojas21 w 02 Lut 2013, 13:50

xKoweKx napisał(a):Wg mnie również ludzie niepotrzebnie oceniają od razu wszystkich muzułmanów jako fanatyków

Chciałbym żebyś zauważył że Islam, to inne spojrzenie na sprawę życia i śmierci, chce jeszcze dodać że religia ta jest zła ze swojej genezy. Muzułmanie są strasznie indoktrynowani przez Mułów. Zobacz sobie wersety koranu mówiące o niechęci do osób wyznających inne religie.
Oto kilka z Cytatów:

"3:10 Zaprawdę, tym, którzy nie uwierzyli, nie pomogą nic wobec Boga ani ich majątki, ani ich dzieci! Oni będą paliwem dla ognia!"

"3:178 I niech nie sądzą ci, którzy nie uwierzyli, że zwłoka, jaką My im dajemy, będzie dla nich dobrem. My dajemy im zwłokę tylko po to, by oni pomnożyli grzech. Dla nich kara będzie poniżająca."

"O wy, którzy wierzycie! Nie bierzcie sobie za przyjaciół żydów i chrześcijan; oni są przyjaciółmi jedni dla drugich. A kto z was bierze ich sobie za przyjaciół, to sam jest spośród nich. Zaprawdę, Bóg nie prowadzi drogą prostą ludu niesprawiedliwych!"

Muzułmanie nie są szkodliwi, gdy jest ich mało. Jednak kiedy zaczynąją czuć, że mają przewagę nad innymi, zaczynają narzucać ludności miejscowej swoją wole.
Ostatnio edytowany przez Wojas21, 02 Lut 2013, 14:00, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
Wojas21
Tropiciel

Dołączenie: 25 Cze 2010, 22:54
Ostatnio był: 01 Sty 2018, 22:59
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 63

Postprzez Terminus w 02 Lut 2013, 14:00

xKoweKx napisał(a):Jak ten "ciapaty" żyje w kraju normalnie, pracuje, płaci podatki i nie ciągnie z socjalu, to co on złego robi?

W teorii fajnie to wygląda. W Anglii też tak myśleli, puki taki "ciapaty" co był synem Albionu w drugim pokoleniu i grał co tydzień w krykieta nie nasłuchał się muła z Pakistanu na "gościnnych występach" u wyspiarzy.
Posłuchał, jakaś zapadka w makówce zadziałała i wsadził się w Londynie w autobusie.

W WTC też się wbili już "zeupropeizowani" goście mający swoje życie, dziewczyny itp...

Jest coś w tej religii, mentalności, społeczeństwie, wychowaniu (sam nie wiem w czym) co mocno siedzi w ich łepetynach.
CREDO [łac. Wierzę]
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Dołączenie: 22 Cze 2007, 06:15
Ostatnio był: 21 Lip 2022, 18:56
Kozaki: 1440

Postprzez vandr w 02 Lut 2013, 14:37

Szpagin napisał(a):jednak możliwa jest budowa normalnych stosunków między europejskim państwem i jego mieszkańcami, a muzułmanami.

Nie. Nie jest możliwa. Sorry, ale odnoszę wrażenie, że nie zdajesz sobie sprawy do czego oni są zdolni. Tak jak napisał Terminus- jest to bomba z opóźnionym zapłonem. Znam osobiście trzech muzułmanów w przedziale wiekowym 12-26 lat i choć sprawiają wrażenie "udomowionych", czasami mnie przerażali w jakim afekcie potrafili się wyrażać o "przeciwnikach" i innych sprawach, które im się nie podobały. W takich momentach w ich oczach tkwiło szaleństwo. Tym ludziom nie można zaufać. Po prostu- coś z nimi jest nie tak. Im od małego jest wbijana do mózgów "religia pokoju" i cechujące ją upodobania(przykład najmłodszego). Poza tym, mam tysiąc przykładów haniebnego postępowania szmatogłowych w Europie i NIGDY nie uwierzę, że turban będzie potrafił się w pełni tutaj "udomowić". Nigdy nie uwierzę w propagandę, jaką potrafią siać "gazety" itp. A jeśli ktoś jest takim przyjacielem muslimów i zwolennikiem tolerancji- droga wolna. Tylko niech później nie narzeka, że banda turbanów pobiła/zarżnęła jego córkę, bo nie miała na sobie czarnego parawanu.

Szpagin napisał(a):gumowymi kulami.

Pierwsza część stanowczo zbędna.

Tak na koniec mojego udziału w tym temacie- jak można nie bać się kogoś, kto gloryfikuje księgę wobec której stosunek płciowy z niemowlęciem jest czymś w porządku? Heh.
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!

Za ten post vandr otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Wojas21.
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: 12 Sie 2024, 20:47
Kozaki: 1747

Postprzez Szpagin w 02 Lut 2013, 15:23

@vandr: powiedz to Tatarom, którzy od pokoleń żyją na ziemiach polskich, walczyli o niepodległość w wojnach i powstaniach, a od przeciętnego Polaka różnią się tylko tym, że wyznają islam. A słyszałeś o meczecie w Gdańsku? W czasie jego budowy (lata 80.) powstawał w tej samej dzielnicy kościół. Gmina muzułmańska i katolicka parafia wspierały się nawzajem.

Tak na koniec mojego udziału w tym temacie- jak można nie bać się kogoś, kto gloryfikuje księgę wobec której stosunek płciowy z niemowlęciem jest czymś w porządku? Heh.

Źródło albo nie uwierzę.
Image
Awatar użytkownika
Szpagin
Legenda

Dołączenie: 26 Wrz 2009, 11:39
Ostatnio był: 15 Gru 2021, 23:24
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 238

Postprzez Gro3a w 02 Lut 2013, 15:29

Nie boję się ciapatych, ale jedno co mnie przeraża to myśl, że kiedy tacy zwiększą swoją populację w europie to "odwdzięczą się" nam za średniowieczne krucjaty... Muslimów w europie jest coraz więcej i nikt z tym nic nie robi. Nie jestem rasistą, ale gdy ktoś pcha się do czyjegoś kraju i narzuca tam swoje paranoje, to nie mogę patrzeć na takie zachowanie. U mnie w mieście często przesiaduje jeden "brudas" (mąż mojej przyjaciółki) i gdy coś się mu nie podoba to bije swoją żonę. Jej młodsza siostra (którą znam od dziecństwa) właśnie nie toleruje ich związku. No ale rozstać się nie mogą, bo islam nie przewiduje rozwodów.... Często w oczach tego muslima widzę nienawiść i zło, kierowane chyba do wszystkich chrzescijan. :/
ps. Co do stosunku z niemowlakami, widziałem na sadisticu wywiad z muslimem i niestety to prawda co napisał Vandr

A tu coś, co może robić brudas:
http://www.sadistic.pl/ajatollah-zezwal ... 164665.htm
A to to na pewno są pokojowo nastawieni muzułmanie: http://www.sadistic.pl/muzulmanie-w-aut ... 144273.htm
A tu smaczek o pedofilstwie:
http://www.sadistic.pl/saudyjski-urzedn ... 143742.htm
Nie ma miłości, jest tylko żądza. Nie do człowieka, a do pieniądza.

Dziękuję Ci Boże, za te wspaniałe dni, bez których nie mógłbym teraz żyć. Dziękuje Ci za te wspaniałe chwile, bo w swym życiu nie miałem ich aż tyle. Za wszystkie spędzone w samotności i za te szczęśliwe, pełne miłości...
Awatar użytkownika
Gro3a
Technik

Dołączenie: 05 Maj 2012, 22:26
Ostatnio był: 15 Lis 2024, 00:14
Miejscowość: Lubawa - warmińsko-mazurski Sosnowiec
Ulubiona broń: Sawn-off Double-barrel
Kozaki: 294

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości