scigacz1975 napisał(a): deportowani
te islamskie ścierwo dotrze do Polski i zacznie się pogrom.
scigacz1975 napisał(a): Przecież powinni zostać od razu deportowani
Gro3a napisał(a):Nasz rząd to jedno co nas zniszczy, a drugą plagą są "brudasy". Po obejrzeniu TEGO: http://www.sadistic.pl/muzulmanie-w-ang ... 172648.htm filmiku zrobiło mi się niedobrze. Niedługo te islamskie ścierwo dotrze do Polski i zacznie się pogrom. Nie wiem kto tą chołotę wpuścił do europy (wiem, że nasi wojacy są u nich i nie popieram walk na bliskim wschodzie). NATO robi z tego interesy, a polacy liżąc im zadki czekają na ochłapy. Ale słysząc o muzułmanach, którzy jadą do "wolnego" kraju i nie przestrzegają jego praw narzucając swoje chore ideologie, nóż mi sięw kieszeni otwiera. Ciekaw jestem co dalej.
Ps. Przepraszam administrację za wulgarne określenia innowierców, którzy panoszą się po europie, kierując się słowami "szerz islam, tam gdzie go niema".
xKoweKx napisał(a):Wg mnie również ludzie niepotrzebnie oceniają od razu wszystkich muzułmanów jako fanatyków
"3:10 Zaprawdę, tym, którzy nie uwierzyli, nie pomogą nic wobec Boga ani ich majątki, ani ich dzieci! Oni będą paliwem dla ognia!"
"3:178 I niech nie sądzą ci, którzy nie uwierzyli, że zwłoka, jaką My im dajemy, będzie dla nich dobrem. My dajemy im zwłokę tylko po to, by oni pomnożyli grzech. Dla nich kara będzie poniżająca."
"O wy, którzy wierzycie! Nie bierzcie sobie za przyjaciół żydów i chrześcijan; oni są przyjaciółmi jedni dla drugich. A kto z was bierze ich sobie za przyjaciół, to sam jest spośród nich. Zaprawdę, Bóg nie prowadzi drogą prostą ludu niesprawiedliwych!"
xKoweKx napisał(a):Jak ten "ciapaty" żyje w kraju normalnie, pracuje, płaci podatki i nie ciągnie z socjalu, to co on złego robi?
Szpagin napisał(a):jednak możliwa jest budowa normalnych stosunków między europejskim państwem i jego mieszkańcami, a muzułmanami.
Szpagin napisał(a):gumowymi kulami.
Tak na koniec mojego udziału w tym temacie- jak można nie bać się kogoś, kto gloryfikuje księgę wobec której stosunek płciowy z niemowlęciem jest czymś w porządku? Heh.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości