Ja tam CN mam na telewizorze tylko po to, bo niby było kiedyś coś takiego, że po 21:00 zmieniał się sygnał nadawany na kanale i przygłupi Cartoon Network przeradzał się w Turner Classic Movies, znany szerzej jako TCM
I nieraz szlag mnie trafia, bo widzę w programie, że jakiś lepszy film tam leci, ale nie, bo ten kure♥ski kanał dla "downów" nadaje teraz 24/7
Nie wierzę, że teraz dzieciaki są tak poje♥ane, żeby to oglądać - właściwie to tylko chyba Ed, Edd i Eddy może się komuś podobać (tak głupie i tak przerysowane, że czasami naprawdę pozytywnie powala na kolana), reszta to gówno takie, że szkoda włączać (Nickelodeon zresztą to samo - poza "Pingwinami z Madagaskaru" ten kanał nie oferuje niczego)
O, po drodze przypomniał mi się ciekawy serial komediowy "Scrubs", znany w Polsce pod tytułem "
Hoży doktorzy". Linka wam na FilmWeba zarzuciłem, bo mi się własnego opisu nie chciało wymyślać
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!