xKoweKx napisał(a):Jak w ogóle można spełniać wymagania Far Cry 3 i nadal siedzieć na XP? Nie rozumiem takich ludzi.
xKoweKx napisał(a):Pangia, nie rozumiem też po co czekasz na promocję na Steamie skoro to nowa gra, a nawet jak będzie przecena to i tak wersja pudełkowa będzie tańsza.
xKoweKx napisał(a):I nie, nie pograsz w tę grę na Steamie, bo i tak wymaga usługi Uplay nawet gdy ją kupisz przez Steam - podobnie jest z moim Walking Dead, którego kupiłem na Originie i się odpala mimo tego na Steamie.
"Requires an UPlay account"
Pangia napisał(a):Trzeba najpierw znaleźć wersję pudełkową :>
Pangia napisał(a):Weź to napisz jeszcze raz, bo się zrozumieć nie da.
LSkiper napisał(a):I tu cię rozczaruję... FC3 nie jest na xp jest na Vista ,7,8
SkullDagger napisał(a):Wielu ludzi ma problemy z saveami gry na XPeku, nie zapisują sie, kasują.
xKoweKx napisał(a):Jeżeli gra wymaga Uplay to będzie działała przez Uplay, a nie przez Steam. O to mi chodzi. Co najwyżej Steam może ją uruchamiać. Takie są moje podejrzenia. A "The Walking Dead" podałem jako przykład, bo kupiłem tę grę na Originie, a mimo to odpala się przez Steama, ponieważ gra jest Steamworks. Teraz lepiej? :F
meJKu napisał(a):Oto moja recenzja Far Cry 3. "Usługa Far Cry 3 nie jest dostępna". Gra ssie, dawno w takie gówno nie grałem (ba, ubisoft nawet mi nie da zagrać). Ssie, grafika ssie, gameplay ssie, uPlay ssie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość