Dobra pytałem w swoim imieniu, więc teraz zapytam w imieniu ziomusia z klasy.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Powitać Was pragnę zacni mocarze.
Jako, że demona z otchłani piekielnych do królestwa swego sprowadzić pragnę, Was o radę prosić muszę. Bydlę to pełnoprawnym laptopem zwane, wytrzymałe ino być musi. Najlepiej coby w pisaniu edyktów książęcych przez kilka godzin, ze zmordowania nie padała i do prowadzenia pertraktacji przez internety, godzin kilka zdatna była (6-9h). Ogólnie waść rzecz ujmując, demon ten gry najróżniejsze dźwigać za rozkaz miał będzie, toteż części z kuźni najlepszych zamocowane mieć powinien. Aby siłując się z Crysis'ami, Metr'ami 2033, S.T.A.L.K.E.R'ami, Skyrim'ami czy Gothic'ami zawsze obronną ręką wychodził. Na sesję gamingową wsparcie z gniazdka miała będzie, dlatego długiego czasu grania na bateryji nie wymagam. Ale zaznaczyć raz kolejny skory będę, iżby w internetach królewskich obeznana była i chodzić spokojnym krokiem przez czas długi skora była. Cena rynsztunku owego za 3800 sztuk złota wychodzić, powinna skora nie być.
Doradcy moi jak na razie z rejsu zamorskiego wróciwszy, zapiski takie mi wręczyli: MSI GT683
Wygląd gamingowy, z klawiaturą podświetlaną uznanie moje zdobędzie -> Klik
Podpisano: Zakłopotany Samir.- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Czyli ogólnie chodzi o laptopa do grania z fajnym design'em, ale takiego wytrzymałego, który i na uczelni te 6-9 godzin wytrzyma.