Linków spora ilość
. No to ściągam sobie jednego z milkshapów (drugi z listy- licząc od góry), instaluje sdk i milka. Wrzucam pluginy do sdk, a ścieżkę do sdk miałem od razu ustawioną w pliku path. Patcha do sdk mam zainstalowanego- pobrałem z tego linka co jest na początku tematu. Otwieram milka. Chce importować model - klikam import, wyszukuję grę, potem model np mutanta i boooom. Program milkshape przestał działać.
Tylko co mam nie tak:
- milkshape- jest (wersja trial 30 dniowa)
- pluginy +path- są- wrzucone do głównego folderu milkshapa
- w pathu linijka do lokalizacji sdk- jest
- sdk xray- jest
- patch do xray jest
I nic- nie działa. Klikam import, wybieram sobie ogf modelu np: pijawki, ale kiedy go otwieram "program milkshape przestał działać".
O co tu chodzi
Mam złe pluginy ?. Pluginy były razem z milkiem- to były 2 pliki dll i path, które wrzuciłem do - głównego folderu z milkiem. A może to kwestia tego że mam vistę ?
Jak wie ktoś w jaki sposób zmodyfikować program acdc.pl tak aby otwierał all.spawn z "czystej gry" (to znaczy bez żadnych patchów) to niech napisze mi na pw. Opcjonalnie może być też podanie innej wersji acdc.pl, która mi otworzy ten spawn. Próbuję zespawnować mutanty, ale mam zamiar nie instalować patchów.