- Za ten post Canthir otrzymał następujące punkty reputacji:
- Markus Grizzly.
KOSHI napisał(a):Robiłem kiedyś z kolesiem, który pracował przy budowie elektrowni, ale nie w Polsce i w branży elektrycznej czy elektroenergetycznej a nie budowlanej. I nie było, że boli jak coś było niezgodnie z projektem, bo ktoś poszedł na skróty.
paintball_0 napisał(a):Jestem za atomem.
Najistotniejszy problem z EJ jest taki, że zużyte paliwo trzeba gdzieś składować. I jeszcze nikt nie wykoncypował bezpiecznej i taniej metody na pozbycie się śmieci.
SkullDagger napisał(a):Co chwile leca do kosmosu, niech tam gdzieś wywalą:)
SkullDagger napisał(a):Co chwile leca do kosmosu, niech tam gdzieś wywalą:)
Universal napisał(a):"Nie w Polsce". W Polsce, kiedy było to potrzebne, zwiększono kilkukrotnie normy szkodliwości linii przesyłowych, mając w dupie zagrożenie dla zdrowia. A u mnie, przez środek miejscowości, 50 metrów od mojego balkonu, stoi piękny słup wysokiego napięcia. Miała być modernizacja, a wymienili słupy z 400kV na 700kV. Więc nie dziwcie się mojemu "sceptycyzmowi" wobec wszelkich "norm".
W tym kraju urzędnicze decyzje są tak debilne, że będziecie ze swoją EJ mieli jaja. Najlepiej zgłoście swoje ogródki jako potencjalne miejsca do budowy kolejnych elektrowni.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości