Alchemik napisał(a):A w czym ci co są przeciw, są lepsi od tych co popierają? Jestem nienormalny, bo popieram czyjąś wolność?
Alchemik napisał(a):Primo: Syntetyczne związki chemiczne są ciut mniej zdrowe od naturalnych.
IMówisz tak, jakbym co najmniej chcial zachorować na raka, tylko po to by jarać marychę.
A tak wogóle to co? Tobie nie chodzi o zabronienie samej substacji, tylko o zabronienie całej marihuany, tylko po co?
exid napisał(a):a po długotrwałym okresie palenia? mi po 10 latach się smaczniej śpi i mam czasami kłopot z pozbieraniem myśli rano, ale w momencie wystartowania ogarniam normalnie do godzin nocnych wręcz. Oczywiście co jakiś czas odmawiam sobie wkręcając że to źle działa na plemniki, o co się najbardziej boje, ale jednak dalej palę. Bo lubię. Jeśli dla kogoś stwierdzenie "po paleniu zwiększa się kreatywność" wydaje się śmieszne, widać że ma zerowe pojęcie, albo po prostu to działa tylko na mnie . Sam od siebie chciałbym dekryminalizacji mając na uwadze że można mieć przy sobie max 2-3g, ale jakoś nie mam na to ciśnienia. Wolałbym żeby co innego zalegalizowali
Terminus napisał(a):Porównanie Marysi do kawy - bezcenne.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości