Dżuz napisał(a):No i oczywiście przy założeniu, że ceny byłyby porównywalne
Wentix napisał(a):Taa, porównywalne ceny... u nas i gdzie innej (nawet w utopijnej Europie i Świecie) nie będą nawet podobne.
Wentix napisał(a):Zobaczcie, narkotyki są bardziej toksyczne od alkoholu.
Wentix napisał(a):Nie chodziło mi o umieralność już palących ale nowych palaczy czy tam wciągaczy, wstrzykiwaczy itp. Po razie można się na serio uzależnić a ci co mówią, że nie można, to oszuści.
Wentix napisał(a):Nie "klasycznie z dupy" tylko z czystych spekulacji.
Ale jednak jest ten współczynnik: A,tam zalegalizowali to czemu bu nie! Nie chodziło mi o umieralność już palących ale nowych palaczy czy tam wciągaczy, wstrzykiwaczy itp
Narkotyki są groźniejsze od alkoholu, bo nie można używać od okazji, na imieniny urodziny, sylwestra.
Patrząc na mojego to proporcjonalnie zaćpał bym się na śmierć.
I najważniejsze primo - Wóda jest TAŃSZA
A wtedy dostęp do narkotyków będzie prostszy - wyjaśniając Method
Wentix napisał(a):Nie "klasycznie z dupy" tylko z czystych spekulacji.
Wentix napisał(a):Ale jednak jest ten współczynnik: A,tam zalegalizowali to czemu bu nie!
Wentix napisał(a):Nie chodziło mi o umieralność już palących ale nowych palaczy czy tam wciągaczy, wstrzykiwaczy itp.
Wentix napisał(a):Po razie można się na serio uzależnić a ci co mówią, że nie można, to oszuści.
Wentix napisał(a):Patrząc na mojego to proporcjonalnie zaćpał bym się na śmierć.
Wentix napisał(a):I najważniejsze primo - Wóda jest TAŃSZA
Wentix napisał(a):A wtedy dostęp do narkotyków będzie prostszy - wyjaśniając Method
nawet ja takich zdań nie potrafię zbudowaćDżuz napisał(a):A cóż to za plebejskie użycie imiesłowu przysłówkowego współczesnego? Kolejne twoje zdanie, które nic nie znaczy i w dodatku zawiera jakąś dziwną konstrukcję, której nawet nie jestem w stanie sklasyfikować.
Matrix Strefa14 napisał(a):http://www.eioba.pl/a/3a5b/marihuana-biala-smierc ciekawe informacje tutaj są
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości