Realkriss napisał(a):Można sobie spokojnie schowki pootwierać, ale do zwiedzania nie ma zbyt wiele, bo poogradzane, a chałupy pozamykane.
Realkriss napisał(a):Niby tak, ale wcale nie musimy kolofdutować. Ja za pierwszym razem leciałam na oślep, ostrzeliwując się dookoła, na dodatek w nocy. Następnym razem byłam tam za dnia i już łaziłam sobie gdzie chciałam, misje nie uciekną, traci się tylko misję zestrzelenia snajpera z wieży, ale to nic, bo akcja idzie dalej.
Można sobie spokojnie schowki pootwierać, ale do zwiedzania nie ma zbyt wiele, bo poogradzane, a chałupy pozamykane.
szczypiorofix napisał(a):3) Limańsk-Szpital i ucięta do granic możliwości Elektrownia (głównie ten punkt jest zdecydowanie na minus).
STALKER58 napisał(a):Ja osobiście najbardziej ze wszystkich części S.T.A.L.K.E.R'a czczę, uwielbiam i kocham CS!
Czyste Niebo według mnie jest najlepszą częścią ze wszystkich, najlepiej dopracowaną i najbardziej rozbudowaną (wojny frakcji, mniej bugów (no może trochę mniej ) itd, itd).
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości