igla2008 napisał(a):... Sarliov a spróbowałeś najprostszej czynności ? Spróbuj przeinstalować moda i zacząć grę jeszcze raz. Nie wiem czemu ale czasami bugi wyskakują a po przeinstalowaniu gry znikają a Ty mówisz (piszesz ) ze wszystkie są podobne i tak patrząc to raczej u innych nie występują co może potwierdzać moją tezę że co jest nie tak z instalką twojego moda (choć nie musi). Co do detektorów nie tylko my możemy ich używać razem z bronią , radze poobserwować zachowanie kompanów podczas emisji latają i z bronią i detektorem?
Gizbarus napisał(a):Igła, nie rozumiesz chyba idei - chodzi o samą frajdę z wejścia tam, gdzie jeszcze nikomu się nie udało Jak myślisz, czy wejście na pomnik Prometeusza w Prypeci (CoP) daje przewagę taktyczną czy jakieś inne korzyści? Nie Ale i tak tam wszedłem - bo nikt inny wcześniej tego nie zrobił, albo przynajmniej się tym nie pochwalił Właśnie o to tu chodzi
Co do moda jeszcze - ktoś wie, kiedy Smoq wznowi prace nad nowszą wersją? Zawierającą choćby dalsze lokacje jak ten nieszczęsny Limańsk? Czy nic nie uściślił póki co?
@ wajs94 - Wywala cię bo nie powinno cię w ogóle tam być! Znalazłeś jakiś tajny sposób żeby dostać się do niekompletnych leveli i myślisz, że wszystko będzie hulać. Tym razem w patchu wyłączę level_changer i będzie koniec z łażeniem gdzie popadnie!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości