przez MalinaOSG w 15 Lut 2011, 17:47
Shogun Total War. Ta cześć była kiepska. Mapa na której działa się cała akcja była słaba. A bitwy jeszcze gorsze nie żebym nie lubił pikseli wyglądających jak jednostki, no dobra nie lubię. Co do Rome Total War, tu już jest wielki przełom. Grałem przez bardzo długi czas Juliuszami, podbiłem Galów, połowę Germanów i Dacji. Ale i tak Brutusi mieli większy teren
. Potem grałem Galami to zająłem Juliuszów i Senat. Następnie Brytami zająłem Galów i Połowę Germanów. Choć i tak najfajniej grało się Azjatyckimi krajami. A dzięki pewnej zmianie w plikach możliwość gry wszystkimi frakcjami. Co do 1 dodatku tam mi nikim nie szło chociaż tak, frakcją o nazwie Berberowie która jest ogólnie nie dostępna. Zająłem nimi cała Hiszpanie i brakowało ostatniego miasta by wygrać rozgrywkę. Moje wojska płyną do ostatniego miasta i sru. Bunty w całym kraju, powracało do właścicieli albo buntowników i zostałem z dwoma początkowymi prowincjami. Medival Total War. Ogólnie się rozczarowałem jeśli chodzi o bitwy to nie widać praktycznie walki a poza tym trwała parę minut. Ogólnie nawet fajne, najwięcej grałem Egiptem i tym krajem pod księstwem papieskim nie pamiętam nazwy. Jeśli chodzi o dodatki to wypowiem się w którego grałem najdłużej czyli Ameryka. Grałem nie pamiętam nazwy ale to było plemię mieszkające w namiotach a jak się kogoś pobiło np francuzów to nowe jednostki się robiły dostępne z bronią palną zająłem jakieś 12-13 terenów, 2 razy pokonałem francuzów bo za 1 razem jak ich zniszczyłem to jakiś czas potem się resneli i musiałem znów ich pokonać. Grałem na bardzo trudnym jak zawsze i jak wysłałem szpiegów i zobaczyłem armię jakiegoś tam kraju to podziękowałem. Przez jego tereny szła armia 15 pełnych flag tak około i wtedy się zrezygnowałem
.
Zona jest darem tego świata, a my wolność jesteśmy jej obrońcami, będziemy ją chronić bezapelacyjnie do samego końca a wrogowie zony będą skończeni gdy my z nimi skończymy.
Cytat. Życie jest jak bycie stalkerem zawsze trzeba walczyć oto by móc żyć oto by móc stać się kimś lepszym.
Cytat. Negatywne skutki picia radioaktywnej wódki.