Zabity stalker-pomoc mile widziana ;)

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Zabity stalker-pomoc mile widziana ;)

Postprzez rrr w 08 Wrz 2007, 21:43

Witam. mam mały problem - pytanko. Na południe od sarkofagu jest miejsce/misja, której jednąz części jest dołączenie do grupy stalkerów. Kolejnączęścią tejże misji jest snalezienie drogi do sarkofagu, wejście do sarkofagu chyba itd. Problem z częścią z dołączeniem do grupy stalkerów (druga z czterech czy pięciu w tej misji). Jeden z nich został zabity, z resztą się za bardzo nie pogada. Z ciekawości poszedłem dalej, doszedłem aż do jazdy z kilkoma smigłowcami, wozami bojowymi i masą wrogów itd. Tyle że kolejne części tej misji nie odhaczają mi się. Pomyślałem, że moze ów zabity stalker nie powinien zabity zostać, aby ta część również mi się "odhaczyła". Problem w tym, że ostatni save jaki mam jest....nad ciałem owego zabitego stalkera :D:D. Pytanie moje jest więc następujące - czy z tą ekipą stalkerów muszę dojść w komplecie w jakieś określone miejsce, aby ta częśc misji była zdana? Czy mogę go olać i iść dalej? Tyle że pomimo tego że znalazłem dalszą drogę, jak napisałem kolejne części misji mi się nie odhaczają. A save'a nie mam:/. Z góry dzięki za pomoc i sugestie, pzdr ;)
rrr
Kot

Dołączenie: 08 Wrz 2007, 21:32
Ostatnio był: 11 Wrz 2007, 08:54
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez MCaleb w 08 Wrz 2007, 22:06

Olać cele misji i robić swoje. Wnioskując z opisu dotarłeś do elektrowni - to dobrze. Z tamtymi stalkerami jedynie do podziemnego parkingu byś doszedł, więc niewiele straciłeś. Może poza ich wątpliwą ochroną do owego miejsca.
There is nothing in this world worth believing in...
Image
Awatar użytkownika
MCaleb
Weteran

Dołączenie: 09 Cze 2007, 23:23
Ostatnio był: 03 Wrz 2015, 19:57
Miejscowość: Mars
Kozaki: 8

Postprzez rrr w 08 Wrz 2007, 22:50

ok, dzięki, więc - zbroić się, naładować lekarstwami i napieprzać jakkolwiek się da do elektrowni jak rozumiem?;)
rrr
Kot

Postprzez MCaleb w 08 Wrz 2007, 23:03

I tak i nie. Zależy czy chcesz poznać prawdziwe zakończenie. jest o nim już wystarczająco dużo na forum napisane, więc rozwodził nad tym się nie będę. Zdobądź dekoder w Prypeci i wtedy leć do Elektrowni. Pamiętaj tylko, że jak tylko wkroczysz na teren elektrowni, to powrót jest niemożliwy.
There is nothing in this world worth believing in...
Image
Awatar użytkownika
MCaleb
Weteran

Dołączenie: 09 Cze 2007, 23:23
Ostatnio był: 03 Wrz 2015, 19:57
Miejscowość: Mars
Kozaki: 8

Postprzez weasel w 09 Wrz 2007, 00:53

I staraj się zbytnio nie przeciążać.Droga do elektrowni jest jednym z najtrudniejszych momentów w grze.Krótki odpoczynek na drodze obsadzonej "armią" Monoliciarzy, oraz wojskowych stalkerów, która dodatkowo jest ostrzeliwana przez śmigłowce nie jest dobrym miejscem na odpoczynek .
Awatar użytkownika
weasel
Stalker

Dołączenie: 20 Cze 2007, 23:41
Ostatnio był: 08 Sie 2020, 14:46
Miejscowość: Gdzieś w Lubuskim
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Combat Chaser
Kozaki: 10

Postprzez rrr w 09 Wrz 2007, 12:37

no i przelazłem, teraz dopiero poczytałem posty a propos zakończeń i jak widzę trafiłem na jedno z "fałszywych", chociaż czy ja wiem czy negatywne ;)

Idi ka mnie, waznagrażdjon budjet tolka adin :D:D, dobre
rrr
Kot

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości