Witam. mam mały problem - pytanko. Na południe od sarkofagu jest miejsce/misja, której jednąz części jest dołączenie do grupy stalkerów. Kolejnączęścią tejże misji jest snalezienie drogi do sarkofagu, wejście do sarkofagu chyba itd. Problem z częścią z dołączeniem do grupy stalkerów (druga z czterech czy pięciu w tej misji). Jeden z nich został zabity, z resztą się za bardzo nie pogada. Z ciekawości poszedłem dalej, doszedłem aż do jazdy z kilkoma smigłowcami, wozami bojowymi i masą wrogów itd. Tyle że kolejne części tej misji nie odhaczają mi się. Pomyślałem, że moze ów zabity stalker nie powinien zabity zostać, aby ta część również mi się "odhaczyła". Problem w tym, że ostatni save jaki mam jest....nad ciałem owego zabitego stalkera
:D. Pytanie moje jest więc następujące - czy z tą ekipą stalkerów muszę dojść w komplecie w jakieś określone miejsce, aby ta częśc misji była zdana? Czy mogę go olać i iść dalej? Tyle że pomimo tego że znalazłem dalszą drogę, jak napisałem kolejne części misji mi się nie odhaczają. A save'a nie mam:/. Z góry dzięki za pomoc i sugestie, pzdr