Spadnięty napisał(a):Wyłapałem jeszcze 1 buga, też mi się na wysypisku zdarzył. Gdy powinność chciała mi zabrać loot który sobie wziąłem po ich potyczce z mutantami to uciekałem przed nimi do północnego posterunku gdzie stała wolność w nadziei że się nawzajem wytłuką. A oni wtedy po prostu się nawzajem ignorowali, zauważyli się nawzajem dopiero jak loot oddałem.
smoq2 napisał(a):@ Spadnięty - Hmm, nie przewidziałem, że ktoś będzie tak robił.
No nic, zobaczę co jest grane.
Pamiętaj, że gracze są bardzo kreatywni
Wgrałem patcha... i nie widzę już tego problemu (ALE możliwe, że to był jednorazowy bug... musiałem zacząć nową grę bo poprzednie save zepsuły się ;/ - wszystkie)
Smoq'u a masz może pomysł co mogło być z faktem zawieszenia się perka, oraz zniknięciem śpiwora?
bug... w środku dnia mam nocne niebo i słońce na nim (a teren oświetlony jak za dnia) - razem daje to DZIWACZNY efekt i bardzo nieswojo się czuję ;/ ktoś też tak miał?
Smoq'u... ten patch modyfikuje coś w pogodzie... czy przypadkiem nie są to zmiany do TFW FULL z atmosfere?
bug 2 ... kontynuacja... nadal nie zalicza zadania Broń posterunku, po ataku powinności
Związki na odległość to ch*j, a czołgi same się nie zatankują, pamiętaj.
Wave
Zostawiasz wóz na parkingu pod Tesco i jedziesz do sąsiedniego miasta to ch*j wie co się z nim może stać.
Wave