Co z Limańskiem?
Jak tam nasze kochane zdrowie psychiczne? ujrzymy to jeszcze? czy już porzucony pomysł?
i moje ulubione... czy będzie możliwość dołączenia do Monolitu\Wojska?
co do komiksów (i fabuły)... w szkole mam znajomego co ma talent artystyczny tylko jest jedno ale... on rysuje mange albo rysunki fantastyczne, ale zapytam się czy byłby w stanie rysować pod ustalony schemat.
pistoletu - widzę, że nie ma. i rozumiem że w sloty 2 i 3 można włożyć dowolne bronie!?
A tak mi się przypomniało, czy by była możliwość dodania nowego okna? Chodzi mi o to, że jak mieliśmy to okno na pistolet (któro jest teraz zablokowane) to tam dać miejsce na nóż? I tak miałem pomysł żeby było tam można dać pistolety (slot = 0), ale czy to jest wykonalne?
Rozumiem że nowe sloty będą dostępne w następnym patchu. A co ze zwiększeniem liczebności frakcji..
Da radę usunąć promieniowanie na drogach utwardzonych oraz promieniowanie psioniczne z kompleksów w jantarze?
Pod drogach dużo się biega, i są raczej po to aby móc szybko się przemieszczać z buta, natomiast kompleks w jantarze może być klimatyczną kryjówką (w razie przywrócenia przejścia między Jantarem a Czerwonym Lasem, to promieniowanie psioniczne mocno utrudniałoby przejście)
ponawiam także prośbę o przywrócenie przejść:
Jantar <---> Czerwony Las
Bagna <---> Agroprom
Dolina Mroku <---> Kordon
(...) a do limańska możesz się dostać za pomocą spawnera.
Do czego jest potrzebny najemnik w składzie na wysypisku oznaczony jako ważna postać ?
Mam małe pytanko- uwage odnośnie moda. Otóż w trakcie gry nie znikaja ciała przeciwników których nie ja zabiłem -> ubiłem chimerę czy oddział renegatów kilka minut i ciał nie ma, ide sobie spokojnie do magazynów wojskowych(gram samotnikiem) a tu przy przejsciu ustawka powiinnościowców z wolnością, trup ściele się gęsto, ja oczywiście po ustawce obrabiam ciała, i idę na północ, ale potem przechodze tamtym rejonem enta ilość razy ciała leżą dalej. Zatem moje pytanie-> Bug czy tak poprostu ma być?
co do tych rysunkowych filmików czy coś. A poco to? nie lepiej zrobić czarne tło i ładnie lecący napis czasami to jest lepsze niż filmik (no chyba że profesjonalny)
Albo zrobić coś podobnego jak było w Zewie Prypeci Tam też były tylko obrazki. Ponawiam pytanie o śmigłowiec wojskowy
1.Dać gaussa ale takiego z zewu
2.Może dodać ściąganie armorów z ciał tak jak było w Old Good Stalker Mod'dzie
3.Wiem że to raczej niemożliwe ale może dodac Prypeć z Shadow of Chernobyl.
4.A Może dodać Przewodnika (chyba wiecie o kogo mi chodzi) który będzie nas mógł zaprowadzić do Limańska
Użytkownicy przeglądający to forum: svt08 oraz 3 gości