przez Kortyzol w 14 Sty 2012, 17:23
Dobra, więc ściągnąłem upragnioną wersje 3.4 i na razie wszystko działa. Tylko mam taki błąd że ikonki przedmiotów w ekwipunku są innymi ikonkami tzn. kiełbasa to część karabinu etc. Jak by to można było naprawić?
Reszta rzeczy wyśmienicie działa, robię już zadania aby dołączyć do Powinności. Wracam do grania
EDIT: Przed chwilą przytrafił mi się śmieszny bug. Jak są te schody w budynku Powinności to przez budynek przeleciała wrona. Taki troszkę "zabawny" bug. Wątpię, żeby to była wina moda, ale mówię żeby nie było że nie zgłaszam błędów
EDIT2: Nie wiem czy to tak ma być ale Północny Kompleks w Agropromie jest całkowicie pusty, gra muzyka, pseudo "narrator" mówi o dołączeniu do Powinności a po bazie chodzą koty.
Ostatnio edytowany przez
Kortyzol, 14 Sty 2012, 17:32, edytowano w sumie 1 raz
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec egestas diam ac dolor dapibus consectetur. Etiam iaculis accumsan leo. Suspendisse varius imperdiet adipiscing. Aliquam porttitor velit lacus, non feugiat arcu accumsan non. In vitae sapien in eros vestibulum aliquet. Sed turpis augue, semper vitae convallis non, luctus eget libero. Nullam quis magna mi. Morbi malesuada sem ut ligula viverra condimentum. Cras quis dolor id risus aliquet mattis mattis ut sapien. Duis ac vulputate risus. In tempus, arcu mattis semper tempor, odio tellus vehicula arcu, vitae luctus eros nisi eget eros. Nullam congue ligula sed odio vehicula aliquam. Suspendisse eleifend magna.