Witam Was serdecznie.
Jestem nowy na forum. Miesiąc temu zainstalowałem dodatek Priboi Story do Cień Czarnobyla. Gra jest świetna.
Przyznam, że nie wykonywałem zadań z fabuły głównej po kolei tzn. zacząłem zbierać różne dokumenty od Prypeci.
Np. znalazłem najpierw Raport o mutacji #2 a później w Dolinie Mroku Raport o mutacji #1 itd. Znalazłem pendriwe Striełoka po czym pojawiło się zadanie " Znajdź raport o mutacji #1" gdzieś w wiosce w Dolinie Mroku. Polazłem do Doliny Mroku i w niebieskiej chacie w skrzyni znalazłem ten raport. Zadanie zaliczone, pojawiło się następne "Znajdź pendrive Siro"- przy tym zadaniu jest napisane, że jest gdzieś w wojskowych magazynach(byłem tam wcześniej z grupką Stalkerów i robiliśmy zadymę). Udałem się do tych magazynów i widzę, że leżą tam trupy z wcześniejszej akcji. Obszukałem cały teren, zabiłem jeszcze paru gości, ale Siro nigdzie nie ma. Obszukałem wszystkie ciała z nadzieją, że znajdę Siro i jego pendrive. Na próżno.
I tu jest moje pytanie. Czy zrobiłem coś nie tak jak trzeba? Gdzie mogę znaleźć Siro i jego pendrive, czy mam zacząć grę od początku?
Dzięki Wam i przepraszam, że tak kalecznie napisałem tego posta, ale to mój pierwszy