Z innej beczki: Być może planujecie w finalce coś takiego jak zadania poboczne z fabułą, jak w COP. O co mi chodzi:
Gdy jesteśmy w jakiejś frakcji i np. zdobędziemy ileśtam pkt.zasobów albo jako samotnik będziemy mieć przyjaźń z tą frakcją to dowódca będzie mógł nam dać jedno trudne zadanie. I tak:
#Powinność - Każą nam zejść w podziemia Agropromu (chyba będą w finalce?), bo są tam jakieś ważne dokumenty,a nikt tam nie chce zejść, bo jest tam od groma pijawek, niespodzianka
#Wolność - Musimy zabić przywódcę Powinności. Jak to zrobimy, to Powinność momentalnie robi się na nas cięta i trzeba wiać
#Bandyci - Trzeba przejąć Skład!
#Czyste niebo - Oni też mają badania - potrzebują po jednej części z każdego mutanta!
#Najemnicy - Bunker atakują fale zombi i trzeba go bronić.
#Opór - Stalker zaginął, trzeba go znaleźć .Ostatnio widziano go na wieży ciśnień w wiosce pijawek...itd.
Te zadania nie mają nic wspólnego z fabułą TFW, ale to mogą być całkiem ciekawe smaczki w wojnach frakcji.Nie muszą być akurat takie, to tylko propozycje
. Nie wiem, czy da się takie coś zrobić, pewnie już wam się nie będzie chciało...
.Ot, taki dynks mi wpadł do głowy.
Pozdro