djcycu napisał(a):Mnie się wydaje tak samo jak Kowkowi tyle tylko że odnoszę takie wrażenie że chcieli wydać swoje dzieła potem w nowej grze i wszystko na spokojnie.
djcycu napisał(a):Dlatego badziewie dali w SoC odstawiając na bok to co już mieli gotowe.
djcycu napisał(a):Zapał mógł się już potem wypalić a wyciekłe alphy troszkę by ich mogły kompromitować w sensie "odgrzewania kotleta". Ja natomiast klaskał bym na stojąco gdyby nam zaserwowali np jakąś inną odsłonę zawierającą to co mieli wrzucić do SoC na samym początku no ale cóż... Całość to tylko moja wizja i moje przypuszczenia.
djcycu napisał(a):To że X-Ray buguje to wina długotrwałej pracy przy nim. Gdyby pozwolono im go skończyć to był by niezawodny a tak to dopiero w CoP go oczyścili pewnie z tego co krzaczyło i co pozostało po nagłym zakończeniu prac. Tak bym wszystko tłumaczył bo widząc rzeczy w alphach człowiek dostrzega coś czego bez oględzin by nie zobaczył... Gra naprawdę miała być bombowa...
xKoweKx napisał(a):Gizbarus, oni mogli wydać wg mnie kompletną grę już w 2006 roku, ale komuś ich wizja zbytnio się nie spodobała.
Szpagin napisał(a):... oraz karabin snajperski L96 (TUTAJ). Na tym arcie widać też strój maskujący (Ghillie suit). Prezent dla snajperów?
To tyle, ekspertem od analiz nie jestem.
Kondiash napisał(a):Przecież STALKER 2 zapadł w śpiączkę
Użytkownicy przeglądający to forum: svt08 oraz 0 gości