Trudno w to uwierzyć. Seria zeszła w 4 milionach egzemplarzy, co, zważywszy na pochodzenie gry, jest sukcesem. Ale cóż, life is brutal. Choć zawsze jest nadzieja, że to jakieś pogłoski lub zemsta zwolnionego pracownika. Edit: Albo darmowa reklama.
Dziś sam "Prezes" GSC na Twitterze zdementował te doniesienia. Studio istnieje, a prace nad grą trwają. Co tu dużo mówić medialny szum i tyle, ale i tak kamień spadł mi z serca, i mogę spać spokojnie.
Cóż, pozostaje nam mieć nadzieję (nadzieja matką głupich... ale lepiej być głupim z nadzieją, niż beznadziejnie głupim ) że GSC po prostu leci w kulki i robi sobie reklamę w stylu 'wykradzionego kodu HL2' - choć jak dla mnie to bez sensu, bo ten news i tak nie ruszy nikogo poza fanami... Czas pokaże, nie ma co gdybać, choćby z tego faktu, że nic tym nie zmienimy
Możliwe że to prawda. Kryzys, niby jakieś powody osobiste- takie jest życie. Możliwe że to są chwilowe tarapaty i mimo wszystko będzie dobrze. Jest też taka ewentualność by fani się przestraszyli i wyczekiwali na wszelkie doniesienia dotyczące firym i gier by potem mieć większą sprzedaż
Твоя цель здесь. Иди ко мне. Твой путь завершается. Иди ко мне. Вознаграждён будет только один. Твоё желание скоро исполнится. Пришло время. Я вижу твоё желание. Путь завершён, человек. Иди ко мне. Иди ко мне. Ты обретёшь то, что заслуживаешь.
а часть – с интересом к компании со стороны одной из силовых структур, который начался, по данным собеседника, около двух месяцев назад.
Jakie struktury siłowe i po co miałyby się mieszać do GSC? Przecież żadnej działalności politycznej tam chyba nie uskuteczniali? Chyba, że jakieś ukraińskie CBA się nimi zainteresowało.