Mnie dziwi z kąd Monolit ma taki dobry sprzęt, np.w Limańsku na placu budowy musiałem się co chwile chować przed lecącymi granatami,
I skoro tak upodobali se tą elektrownie to jak przeżywają w centrum EMISJI
Zona jest robotą Świadomości-Z, to w takim razie Monolit powinien być w pokojowych stosunkach z mutantami i zombie.
jos napisał(a):Zona jest robotą Świadomości-Z, to w takim razie Monolit powinien być w pokojowych stosunkach z mutantami i zombie.
Tak, ale Zona powstała pierwsza przez przypadek, a Monolit to twór jak najbardziej świadomy. To chyba nie jest takie hop siup.
Moja teoria polega na tym, że zwierzęta i zombie w jakis sposób wyczuwają Monolitowcow tak jak przedstawicieli swoich gatunkówi ich po prostu nie atakują lub działa już tam z powodzeniem program nad jakim pracowala Świadomość Z od 1989 dzieki któremu mogą oni żyć w pokoju W koncu chyba chcieli osiągnąć taki cel ale na większa skalę. Czyli mniej więcej to co napisał Gizbarus.
Czy mutanty atakują się same nawzajem? Wydaje mi się, że byłem swiadkiem czegoś takiego ale nie pamiętam juz.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości