w życiu bywa zabawniej... kiedyś(a koleś chciał się powozić) zamiast "ganz egal"[niem., wym. ganc egal - wszystko jedno], usłyszałem... glancyś glanc...
| Intel Core i5-2500K 3.3GHz + Grand Kama Cross | Asrock Z68 Pro3-M | Kingston HyperX 2x4GB DDR3-1600 Dual Chanel | ASUS EAH6950 DCII/2DI4S/1GD5 | Samsung SpinPoint F3 HD502HJ + HD103SJ | Be quiet! Straight Power CM E8-CM-580W | Fractal Design Define R3 Black Pearl | Iiyama ProLite PLE2473HDS-B1 24" LED Black | MX518 |
Za ten post ulvhedin otrzymał następujące punkty reputacji:
@uhlvedin: bardzo "subtelny" product placement w serialu
A propo product placementu... pod koniec września b.r. developer serii "Naughty Dog" po raz kolejny udostępnił nieco inna betę trybu multiplayer Uncharted 3 dla posiadaczy konsoli PS3, tym razem jedynie dla "wybranych" t.j. dla tych którzy kupią produkt Subway'a i wpiszą odpowiedni kod w sklepiku PSN umożliwiający darmowe pobranie bety lub tez mają konto PSN Plus (dokładnie nie wiem jak to działa)
Kody rzecz jasna w tempie błyskawicy rozprzestrzeniły się po sieci i nawet ja mam ta grywalną betę na swoim PS3 W samej grze zbieramy trofea, które wyglądają jak... opakowane kanapki, napoje, czapeczki sygnowane logiem Subway