SkullDagger napisał(a):Ale czy w grze nie chodzi o oderwanie się od rzeczywistości a nie naśladowanie jej po każdym aspektem?
myśle że takie "utrudnienia" są niepotrzebne.
impulse_101 napisał(a):Te utrudnienia maja na celu wzmocnienie klimatu w stalkerze a nie stworzyć z niego symulator wojenny. Ponura zona, garść naboi i Ty sam. Siedzisz w jakiejś rozpadającej się chałupie ściskając w ręce swego wymarzonego kałach na którego tyrałaś u Sidorowicza przez ostatnie parę dni oraz pajdę chleba i butelkę wódki. Na tym to polega klimat tej gry... jeśli będziesz miał 10 karabinów i 1000 sztuk amunicji do każdego to całość szlag trafi.
Stalkers: I understand you are all concered about this DRM "news" that was published. I will confirm its legitimacy next week. As far as I know this is just hearsay.
Realkriss napisał(a):Może ja jakaś jestem przygłupia, ale nie rozumiem, co to za problem dla ludzi, że gra będzie wymagała stałego połączenia z internetem?
Przecież chyba każdy z nas ma internet. A skoro wszyscy tu obecni deklarują swoją wielką miłość do Stalkera, to chyba nie zamierzają ściągać pirackiej wersji?
Realkriss napisał(a): więc koło dupy mi to lata, że będę się musiała łączyć z internetem, który mam w domu, jak prąd lub wodę.
wobes napisał(a):3)trudności (niemożność) modowania - w końcu części plików nie będzie lokalnie na kompie, w tym być może tych, które należałoby zmodyfikować
5)co będzie, gdy GSC zakończy wsparcie dla swojej gry i zlikwiduje serwery? Zostaniesz na lodzie z bezużyteczną oryginalną grą w pudełku...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości