przez Spyrok w 22 Paź 2011, 18:25
Kordon
Przede wszystkim podoba mi się wygląd całej mapy.
Mapa ta zawiera mnóstwo drobnych miejsc, które lubię. Są to : most, tunel, miejsce gdzie leży ranny stalker- Lis i budynki obok niego, zabudowania niedaleko mostu, zabudowania gdzie siedlisko mają mięsacze, mnóstwo terenów odkrytych wokół tychże miejsc, tunel gdzie leży kombinezon Żwawego, ognisko (znajdujące się na prawo jak idzie się od strony tego tunelu i przejdzie kawałek drogi) i tereny wokół niego, tereny wokół wioski kotów pełne krzewów i trawy, siedlisko promieniowania (to na lewo od bunkru Sidorowicza), obszary w pobliżu mostu i wagonu (tego gdzie znajduje się ukryta broń bm16).
Innymi słowy mogę wymieniać i wymieniać. Praktycznie nie ma w Kordonie miejsca, które by nie było klimatyczne i ciekawe.
Następną rzeczą, która mi się na tej mapie podoba to ustawienie zadań głównych i pobocznych i to, że gra zaczyna się właśnie w tymże miejscu.
No i dodatkowo świetnie pasująca ścieżka dźwiękowa.
Jeśli chodzi o ulubiony, niewielki obszar to jest to teren zabudowań niedaleko mostu (te zabudowania, gdzie można znaleźć kurtkę bandytów).
Jak wie ktoś w jaki sposób zmodyfikować program acdc.pl tak aby otwierał all.spawn z "czystej gry" (to znaczy bez żadnych patchów) to niech napisze mi na pw. Opcjonalnie może być też podanie innej wersji acdc.pl, która mi otworzy ten spawn. Próbuję zespawnować mutanty, ale mam zamiar nie instalować patchów.