Organic Shadow napisał(a):Narazie to trzeba poczekac jeszcze co najmniej pól roku, bo do czasu jak samo planowanie wyjazdu mialoby jakikolwiek sens to moze sie wiele rzeczy zmienic na gorsze lub na lepsze.

...Dzieki, ze NIE czytac mnie uwaznie! 500 zl jest za cala wycieczke-od Twojego domu do powrotu pod Twój dom!Z noclegami, wyzywieniem, wszelkim transportem i wejsciem do strefy! A pro po Ukarineki biedy-zgadzam sie...Tam za pare dolców mozesz miec wszystko (UKRAINKI!)LPKorn3324 napisał(a):S.T.4.L.K.3.R.- jestes pewien, ze nie da sie innaczej jak przez biuro podrózy zalatwic wstep do strefy? (otoczenie elektrowni bo pripjat jest na bank za friko:D). Do tego jezeli za te 500zl jest przejazd Z KIJOWA DO CZARNOBYLA i tam pewnie pare h i narazie to musze powiedzie, ze do tanich to nie nalezy

DeeJaySqter napisał(a):A czy ktos wogule wie jak to jest z zalatwianiem zezwolen do wjazdu na strefe?? zastanawiam sie jaki jest tez bezpieczny czas pobytu tam...domyslam sie ze nikt nie przebywal by tam z obecnych tutaj dluzej niz od switu do zmierzchu... (...)

Organic Shadow napisał(a):S.T.4.L.K.3.R. - nie chce sie czepiac, ale niestety Bratyslawa to stolica Slowacji [chyba, ze sie cos od wczoraj zmienilo i ja o tym nic nie wiem]
. I jeszcze jedno, w jednym ze swoich wczesniejszych postów napisales, ze wycieczka z biurem podrózy rozpoczyna sie dopiero w samym Kijowie, a sami musimy tam dojechac i mamy do tego momentu wolna reke, to skoro teraz napisales, ze te 500zl to za wszystko tzn. przejazd z punktu A do punktu B i z powrotem to w koncu jak to jest? Trzeba jakies "dowody" przedstawic tym w biurze podrózy [np. bilety], ze ich w jajo sie nie chce zrobic ?
Jak mozesz to napisz co i jak dokladnie bo teraz to juz jest troche zamotane to :?

Powróć do Pytania i odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość