Postanowiłam założyć temat, w którym zwracam się do płci żeńskiej, zalogowanej, zwartej i gotowej, aby wymienić się wrażeniami o Stalkerze. Nie mam koleżanek, które grają w cokolwiek, więc chętnie sobie pogadam z wirtualnymi.
Nie wątpię, że i panowie zajrzą, zobaczyć, co też te kobity mogą sobie myśleć.
Albo nawet pół Dziewczyny się nie odezwie i zamkniemy temat, a ja wrócę skruszona do dyskusji z Kolegami na forum.
Dziewczyny: w co gracie, jakie gry lubicie najbardziej i dlaczego jest to Stalker
Zaczynam jako pierwsza odważna. Gram w cokolwiek od mniej więcej trzech lat , preferuję strzelanki z elementami RPG, albo RPG z elementami strzelanki, najlepiej z pierwszej osoby. Lubię się ponapierniczać z przeciwnikami, przeszłam całego F.E.A.R.a dwójkę na najwyższym stopniu trudności. Lubię łazić i szukać fantów, rozwiązywać zagadki. Moje ulubione gry to Half Life 2, Fallout New Vegas, obydwa Mass Effecty, obydwa F.E.A.R.-y, Bioshock.
Staker jest moim ukochanym uniwersum i najukochańszą grą ever. Najbardziej lubię Cień Czarnobyla. A w Zewie Prypeci są najładniejsze chłopaki.
Widziałam, że są dziewczyny na forum, a skoro są, to grają, bo po co by tu były? Chyba nie na podryw
Chociaż gracze (moim zdaniem) to najfajniejsze chłopaki pod słońcem (wiem to z autopsji, mam jednego w domu).
Pokażcie się, a jak nie, to zamykamy i niech sromota spadnie na moją głowę.