melkor napisał(a):Pytacie czemu CS ssie? STABILNOŚĆ ta gra nie wie co to stabilność, co chwile wywala jak nie z BugTrapem to bez żadnego komunikatu, zapytacie co z patchami, patche to jakieś nieporozumienie, co nowszy patch tym więcej bugów odkrywałem nie wspominając o częstszych wypadach na pulpit, np: przy patchu 1.5.05 miałem stałego BugTrapa w jednej lokalizacji w Limańsku nie dało sie tego ominąć koniec gry zwyczajnie, a w patchu 1.5.10 BugTrap pojawiał sie zaraz po kliknięciu Nowa Gra, darujcie sobie ten tytuł drodzy rodacy, ja wydałem na tą gre 40 zł i teraz żałuje
Junx napisał(a):melkor napisał(a):Pytacie czemu CS ssie? STABILNOŚĆ ta gra nie wie co to stabilność, co chwile wywala jak nie z BugTrapem to bez żadnego komunikatu, zapytacie co z patchami, patche to jakieś nieporozumienie, co nowszy patch tym więcej bugów odkrywałem nie wspominając o częstszych wypadach na pulpit, np: przy patchu 1.5.05 miałem stałego BugTrapa w jednej lokalizacji w Limańsku nie dało sie tego ominąć koniec gry zwyczajnie, a w patchu 1.5.10 BugTrap pojawiał sie zaraz po kliknięciu Nowa Gra, darujcie sobie ten tytuł drodzy rodacy, ja wydałem na tą gre 40 zł i teraz żałuje
Nie wiem jaki masz Konfig Kompa ,ale ale jeżeli na patchu 1.5.10 wywala ci grę to nie wiem jak trzeba się starać. Ja gram on nowa i wracam z doliny mroku i bez żadnego wypadu do pulpitu (cienie dynamiczne i ustawienia średnie gram). Nie wiem skąd wy bierzecie te wypady do pulpitu. Czy gra was nie lubi czy takie macie "perfidne" kompy że was wywala ja tam nie narzekam grałem kiedyś na 1.5.05 i miałem tylko JEDEN wypad do pulpitu. Jeżeli macie cały czas wypady to musicie się starać
Ja nie mam osobiście nic do tej gry mi się podoba tylko mam czasami wiechy.
melkor napisał(a):Mój komp ciągnie bez problemu Widźmina 2 na maksymalnej rozdziałce i średnich ustawieniach więc nie pisz mi tu że to wina słabego sprzętu
Sylwesterx napisał(a):Może wina systemu.
Junx napisał(a):Sylwesterx napisał(a):Może wina systemu.
Może i tak. Załóżmy chce ktoś grać na full i mu się przycina gra nie nadąża i jest wypas do pulpitu. Sam tam miałem zmniejszyłem detale i było już ok. Nie ważna jest grafa ważne aby dało się grać płynnie bez pięknej grafy. Liczy się przyjemność z gry a nie grafika. Jak ktoś chce grafikę to niech wł. sobie Crysis'a 2 na full to zobaczymy czy wyrobi mu komp
FireBall napisał(a):Zadziwiające...
Przeszedłem STALKER Czyste Niebo bez ani jednego "wywalenia do pulpitu"...
Zbieg okoliczności?
SPISEK!
melkor napisał(a):Jasno napisałem że mój komputer jest nowy zakupiony specjalnie na nowy gry i komputer wyrabia crysisy i inne podobne śmieci bez problemu i to na fuul detalach
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość