S.T.4.L.K.3.R. napisał(a):jak kupywalem mojego WinFast'a A6600 TD, to cieszylo mnie to, ze ma 256 MB...Zawsze jakis zapas na przyszlosc.Ale ta karta ma jedna wade (od strony nVidii)-niskie taktowanie! 300 MHz dla procesora?MX mialy 275 500 dla pamieci?Tez cienko...Bede krecil, bo idzie podobno na 440/660...Ale to nie teraz, jeszcze nie czas na to...Boli mnie to, ze w 3D Marku '03 ciagne 4625 pkt...Ale po o/c podejdzie pod 6500-7000...
A dlaczego wybralem nVidie?Bo konkurencja nic nie daje w tym wypadku-x800 za drogi, a x600 za wolny...No i co tu kryc, 80% gier jest robionych pod nVidie, jedynie z bardziej znanych H-L 2 byl pod ATi, a to za malo, by wybrac ta firme...
Mnie tez niestac dlatego kupuje tanie czesci i jeszcze tylko raz w roku po urodzinach:D ale ja robie update kompa nietylko dla stalkera ale tez dla innych gir np battlefield 2 ktory mi tylko chodzi na srednich detalach w 800*600*32 i sie czasami przycina. Ale czas leci technika tez wiec trzeba ulepszac swoja maszynke:P zeby niezostac w tyle:D:D Ale teraz ciezko z kasa:P :?Organic Shadow napisał(a):Tu sie z toba nie zgodze Max. Wymagania sprzetowe caly czas sa podawane takie, ze w najwyzszych to mi nie pójdzie, jednak w nie najwyzszych bedzie na pewno smigal. Zeby zmienic caly sprzet na jakiegos "potwora"to trzeba miec:
a) bogatych rodziców
b) dobra prace
c) byc smutnym panem w czerni;)
d) lub po prostu wygrac w totolotka
Fakt faktem, ze na lepszy sprzet mnie po prostu nie stac i tak na to co zmienie to musialem zasuwac cale wakacje [bo do konca wakacji bede musial chodzic do roboty]. I na pewno nie zamierzam zmieniac kompa "pod" S.T.A.L.K.E.R.A. bo sie po prostu nie oplaca. Nie wiadomo kiedy sie ukaze i moze byc tak, ze wtedy bedzie jakas dobra karta, która jest teraz droga tania, a poza tym to chyba pod jedna gre zmieniac konfig kompa to, bez obrazy, lekka glupota, chyba, ze ktos zna z autopsji którys z ww podpunktów
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości