Stalkier_100 napisał(a):Ja proponuję wyjazd na wieś... Praca w przenoszeniu snopków albo worków z owsem dla koni wyrabia takie muły.... Coś dużo lepszego niż siłownia... Nie wygłupiam się, poważnie...
Nyguz napisał(a):Z Twojego postu wywnioskowałem, że ćwiczysz tylko po to, żeby ładnie wyglądać
Nyguz napisał(a):Uprawiasz barabara z dziewczyną i ona mówi "no skoro jesteś taki silny to utrzymaj mnie w górze, a ja Ci gałgana obalę w zwisie. Podnosisz ją i co? Prutusru, dziewoja na glebie. Jeżeli chcesz wyglądać i nie mieć siły to napakuj sobie sytholu w łapy. Odrobina szczęścia i będziesz wyglądać bosko, a 5 kg ziemniaków do domu nie doniesiesz.
Nyguz napisał(a):A co powiesz o tych leszczykach którzy mają 30 cm w bicu, a mają pie*dolnięcie jakby chodził z 6 lat na siłkę?
Nyguz napisał(a):Ale jeżeli ćwiczysz siłowo, to dodatkowo te mięśnie się tak jakby zbijają. Są twarde niczym stal mimo małych rozmiarów i są bardziej wytrzymałe. Im większa łapa i im mniej na niej żył, tym większa siła. Przykład?
Pudzian - żyłek to ma malutko i łapy ma mniejsze niż dajmy na to "Hardkorowy Koksu (Robert Burneika), a jest najsilniejszym człowiekiem świata. Wątpię, żeby Robert podniósł tyle co Pudzian mimo, że jest od niego dużo większy...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości