Jednak tych normalnych mężczyzn jest tak mało, za mało... Zagrożenie by było spore.
djcycu napisał(a):To ja też się dopiszę... Otóż z innej beczki powiem że tu na forum są normalne dziewczyny z którymi rozmowa wygląda normalnie i na luzie za to poznałem pewną dziewczynę w grze NFS World która wydawała się równie spoko. Wiecie jak to facet z dziewczyną... Tym bardziej wolną bo nie mówiła o chłopaku. Zacząłem jechać na falach dosyć ostrych i sama nalegała bym jej coś ciekawego opowiadał... Pikantne pogaduchy pierdzielnęły kiedy ni stąd ni z owąd dowiedziałem się że ma kolesia... Noż poczułem się jak jakaś oszukana pi*da... Głupio mi było a ze względu że miałem do niej sympatię nie widziałem w niej winy. Wywalono mnie i ją po jakimś czasie z teamu w którym graliśmy... Zmontowaliśmy swój własny z ekipą którą też wywalono. Forum stworzył jej chłopak a ona sama była adminem z jej chłopakiem. Spoko bo jako współtwórcy klanu byliśmy w ośmioro że tak powiem trybunałem podejmującym decyzje wspólnie. Mi nie ale jej niestety od władzy na forum odyebało... Zaczęła mi dokuczać, pastwić się na mojej psychice, przed ludźmi upokarzać a to z zazdrości o wygrane części a to o mały trik z częściami karoserii... Po jakimś czasie inni okrzyknęli ją szefową teamu i zaczęli lizać po dupie jak samczyki... Odszedłem bo się wkurzyłem na takie jej czepialstwo... Co bym prawdziwego nie powiedział to nie mam racji bo ona mówi że nie to i reszta chcąc się przypodobać przyznawało rację jej... Śmieszne moi drodzy nie? No ale mam to za sobą... Chwilę potem dowiedziałem się od innych graczy że nie byłem sam i nie tylko mną się tak zabawiała. Stąd mówię to samo co wy że dla kobiet tego typu w zonie miejsca nie ma bo nie godzę się z lizaniem dupska i odstrzeliwaniem kogoś na jej zawołanie...
PS: Niniejsza dziewczyna którą poznałem ma 24 lata... Zazdrościć głupich sukcesów w grze to chyba niezbyt adekwatne posunięcie względem tego wieku... Dodatkowo gra jest zryta i gdy powiedziałem na forum że EA i BB to barany dostałem warna i się pofochała Stąd moja niechęć do kobiet w zonie. No chyba że była by kobietą całkowicie normalną i na poziomie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości