Pipboy napisał(a):(…) I ja nic nie bêdê mia³ do misji kill all the bastards je¶li motywem bêdzie jaki¶ "szczytniejszy" cel ni¿ tylko kasa/sprzet/artefakt.
Adelante napisał(a):(…) grafika nie jest taka soczysta jak to mówili wydawcy, narazie dostrzeg³em zwyk³± strzelankê... (…)
Touchdown napisał(a):Naj¶mieszniejsze jest to, ¿e tak naprawdê nie mo¿esz niczego wymagaæ. Gdyby¶ p³aci³ GSC za produkcjê, to co innego, ale tak mo¿esz czekaæ i 20 lat i nie daje ci to prawa do wymagania czegokolwiek.
Od razu powiem, ¿e jestem wrogiem wszelkiej kategoryzacji. Dla mnie liczy siê tylko i wy³±cznie to, czy bêdzie mi siê gra/p³yta/film/etc. podobaæ. Wiêc dla mnie stalker jest gr± wykraczaj±c± poza standardowego efpeesa. I takie samo podej¶cie proponujê tobie. Nie patrz na tê grê w takich kategoriach, ¿e gra X to mia³a, a stalker nale¿y do tego samego gatunku, wiêc te¿ musi to mieæ, bo to s± ró¿ne gry. Stalker jest przede wszystkim strzelanin±, takie jest pod³o¿e dla gry. Chodzisz i strzelasz, o to chodzi. ALE gra posiada wystarczaj±c± ilo¶æ elementów, dziêki którym bêdzie wiêcej ni¿ strzelanin±. I moim zdaniem w taki sposób trzeba na to patrzeæ. Po prostu nie nastawiaj siê, ¿e to bêdzie RPG, czy cokolwiek innego. Oceñ to, co dostaniesz, a nie to co my¶la³e¶/chcia³e¶ ¿eby by³o.
maniexs napisał(a):ze jak sie robi zrzuty frapsem to liczba fpsow jest pomijane przez niego
i teraz nie wiem co o tym sadzic jaki byl cel tego pokazanie,ze tak wyglada naprwade grafika prosto z gry a te screeny nie sie rendrowane (tak to sie pisze)
kowek napisał(a):Naprawdê ³adne screeny i wydaje mi siê, ¿e stalker nie bêdzie nie wypalem
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość