Guru napisał(a):Ale weźcie pod uwagę fakt że w elektrowni też jest frakcja Monolitu . Która nie biega chyba aż tak szybko żeby zdążyć dobiec tam przed nami . Jak się tam dostali , ja nie wiem .
Sensei napisał(a):Film niestety jest ciut bardziej zagmatwany niż ci się wydaje, a jego przesłanie dużo mocniej skomplikowane od tego, który ty przedstawiłeś. Generalnie kawał trudnego, ciężkiego kina nie dla każdego i nie na każdy umysł.
Jednak co do twojej interpretacji to bardzo możliwe że twórcy ciut się pogubili, pamiętajmy tym bardziej że goniły ich terminy i wielu rzeczy, które pierwotnie planowano wprowadzić, nigdy w grze się nie pojawiły.
Pozostają nam domysły, co jest fascynujące, oraz oczekiwanie na Stalkera 2.
Lucjusz napisał(a):Anomalie i mutanty wzięły się bo ludzie, którzy prowadzili eksperyment z cyklu "świadomość Z" nie umieli się obchodzić z neosferą i nastąpiło jej rozerwanie.
gibek napisał(a):czyli całość w zonie jaką widzimy powstała z emisji tych fal, które powstały na podobieństwo tych otaczających ziemię? (oczywiście jeśli idzie o realia, w rzeczywistości wątpię w istnienie czegoś takiego)
Lucjusz napisał(a):No ja tak to zrozumiałem, dla mnie ta cała neosfera to jak inny wymiar. A ci którzy brali udział w eksperymencie "świadomość Z" otworzyli drzwi do niej.
Powróć do Pytania i odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 35 gości