Czy jest to sztuczny twór programu „Świadomość-Z” który to wznieśli po tym jak przez przypadek stworzyli Zone ażeby zwabiać stalkerów?
Ale czegoś nie rozumiem, skoro to tylko bajeczka to w tych fałszywych zakończeniach co się działo ze Strielokiem? „Świadomość-Z” poprzez monolit wpływała na psychikę Strieloka i jemu się tylko „wydawało” to co widzieliśmy w zakończeniach, a w rzeczywistości go zabijali?
A więc jak jest naprawdę, wariant pierwszy, drugi? Czy moja teoria jest pierdzeniem w bambus, a gra to wyjaśnia tylko ja jakoś tego nie zauważyłem?
Ale czegoś nie rozumiem, skoro to tylko bajeczka to w tych fałszywych zakończeniach co się działo ze Strielokiem? „Świadomość-Z” poprzez monolit wpływała na psychikę Strieloka i jemu się tylko „wydawało” to co widzieliśmy w zakończeniach, a w rzeczywistości go zabijali?
Tak na marginesie jeśli to był program rządowy to trzymałoby się to kupy jeszcze bardziej, bo laboratoria były tajne i schowane pod ziemią pod zakładami „przykrywami”.
StalkerCiastek napisał(a):Życzenie "Chcę zniszczyc Zone". Zona znika, ale on sam jest ślepy. To chyba niemożliwe, żeby coś stworzone przez Świadomość, aby werbować Stalkerów mało moc zniszczenia Zony.
Powróć do Pytania i odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 16 gości