Witam wszystkich, mod bardzo mi się podoba ale mam kilka pytań.
1. Który plik odpowiada za to pseudo-pda jako okno dialogowe? Na jednej z poprzednich stron Kowek napisał, że trzeba skasować folder
gamedata/textures/ui ale odpowiada on za wiele innych tekstur, nie tylko za okno dialogowe. Gdy skasowałem cały folder nie miałem np tekstur kilku broni, zdjęcia w menu itp. Domyślam się, że tylko jeden plik odpowiada za to okienko. Który?
2. Co do tego debilnego AKSU też próbowałem zrobić jak Kowek, ale nie tędy droga. Jaki wstawić zwykłego aksu w miejsce tego złotego?
3. Chodzi tu o zombie... Jak dla mnie autor moda przesadził z ich wytrzymałością. Potrzeba kilkunastu (kilkudziesięciu) kul z shotguna żeby takiego ubić. W głowę! Z kałacha nawet nie próbowałem, bo gdy po 3 magazynkach ostrej amunicji nie padł to zorientowałem się, że coś jest nie tak. Za to z noża - uwaga- potrzeba dwóch dźgnięć żeby ten przystojniak padł
. Da się jakoś zmniejszyć liczbę punktów życia zombiaków czy pozostaje mi tylko wywalenie pliku odpowiedzialnego za nich? A jeśli tak to który wywalić?