te foldery trzeba scalic [polaczyc ] w koncu to jest patch
Drewno napisał(a):kontynuuj fabułę, samo do siebie dojdzie, później dostaniesz zadanie by pomóc typkom z czystego przejąć most
k4r00 napisał(a):Tak. Narazie poczekaj, wykonuj misje niezależne, a po jakimś czasie będziesz miał upragnione "Loner"
a skoro mowa o strzelaniu w kompana to zrobcie zeby on sie nie rzucal odrazu na nas gdy przez przypadek do niego strzelimy [jego nie da sie zabic !! kilka razy probowalem to on zawsze dochodzi do okolo 60 % a ja juz nie mam apteczek i juz umieram , strasznie wolno schodzi mu to hp ]
1.Dlaczego rozpoczynamy grę w Wojskowych Magazynach w wiosce pijawek bez żadnej broni?
2.Jak zrobić kąpana?
Na wstępie napisze że mod jest świetny, z nicierpliwością czekam na nową wersje.
A teraz konkrety gram sobie gram chce przejść z Jantaru do Instytutu badawczego i nagle czarny ekran i BugTrap rejestruje takie.
xrEngine.exe caused ACCESS_VIOLATION in module "D:\S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky\bin\xrGame.dll" at 001B:05C31290, CDialogHolder::shedule_Scale()+1811488 byte(s).
Treść loga [error][ 8] : W magazynie brak miejsca dla wykonania tego polecenia.
Uruchamiam grę ponowie nie chce załadować żadnych zapisów ciągle wyskakuje ww błąd.
Gram w wersje TFW 2.0 i patchu 1.5.10.
Z góry dziękuje za odpowiedz.
Czyli gamedata z patcha wrzucićdo gamedaty moda? przepraszam że tak męczę ale nie ogarniam za bardzo
EDT. jeszcze jedno pytanie, jak dojść do Limańska? trzeba chyba zająć posterunek przy moście, ale skoro jestem samotnikiem na razie to jak to zrobić? za odpowiedź
kontynuuj fabułę, samo do siebie dojdzie, później dostaniesz zadanie by pomóc typkom z czystego przejąć most
nie dołączyłem do żadnej frakcji i jestem samotnikiem, więc po prostu poczekać aż stanę siętakim prawdziwym "loner" bo jeszcze mam w opisie frakcji najemnika bo główne zadanie to dołączyć do frakcji, lub zostać samotnikiem
ja jeszcze nie gralem lonerem .. fajnie jest ?
sa jakies nowe zadania czy tylko znajdz artefakt przynies mi mozg czegos tam i nie wiem co jeszcze ? ;P
ps patrzylem po pliczkach moda i tam chyba jest zadanie zabicia jakiegos innego stalkera czy cos
nie mialem szansy wykonywac go jeszcze
@smoq kto sie zajmuje u was mapkami i czy mogl bym zaczerpac jakas rade? bo w dziale do tworzenia modyfikacji ludzie nie sa zbyt gadatliwi
ps 2 hmm w tej wiosce pijawek na samym poczatku gry chyba nie ma pijawek niby wrzeszczy jakas jedna ale mi sie nie zdazylo spotkac jakas boja sie mnie czy co
damian15 napisał(a):1.Dlaczego rozpoczynamy grę w Wojskowych Magazynach w wiosce pijawek bez żadnej broni?
elldan napisał(a):Czy przewidujecie wizualizacje obrażeń? (dziury po kulach oderwane kończyny widoczne stróżki krwi ect.)
Coś więcej poza noktowizorem, może jakaś podczerwień.
Ulepszony system ukrywania się postaci (kamuflaż) podkradanie się do NPC z nożem
Jak coś mi jeszcze wpadnie do głowy to na pewno zapytam:)
Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 0 gości