MiedzianeJaja napisał(a):Może mi ktoś podpowiedzieć ?
1. Zielone kółka lokacji na mapie mam przejmować wzywając gości z bazy czy z lokala ? I do czego one są ? Lokacja ma np. dziesięć kółek a gra woła o obronę dwóch. Do czego służy reszta ? Np. "Punkt złamania" na Wysypisku. Chodzę tam setki razy nikogo tam nie ma i mam tam wołać wsparcie ?
2 .Czy w ogóle je przejmować trzeba oprócz zadań z PDA ?
3. Wypasiłem się na maksa, bazy wrogów to zjadam na śniadanie, czy to wszystko ?
4. Czy jest jakaś linia fabularna czy tylko przynieś podaj ?
5. Jest zaje*iście.
OmegaPL napisał(a):u mnie czasem jak gra ma auto save to on sie nie chce wczytac do konca i wywala mnie do pulpitu ale pomaga tez wlaczenie gry odnowa i sie normalnie laduja [nie zawsze] a loga raczej nie dam bo sporo mialem tych bugtrapow ostatnio i nie wiem ktory to ;p
ps : fajnie jak by dalo sie samemu regulowac czas pomiedzy autosave'ami chociazby w tym menu co planujecie [czy juz zrobiliscie ;p] co sa "ustawienia" gry - chyba wiesz oco chodzi
Fender napisał(a):mam pytanko, ściągnąłem wersję 2.0 i jest na niej, map pack 1.84, trzeba go instalować? jeśli tak to gdzie wrzucić?, i jeszcze patch, to samo pytanie gdzie wrzucić ?
Fender napisał(a):okej, ale wtedy mam 2 gamedaty, jedną z moda, a druga z [atcha, a jeżeli nie nazywają się one "gamedata" to niestety nie działają
- chodzenie kompana pomiedzy anomaliami mi zawsze sie na nich bloczy i nie chce isc dalej
-sprint kompana co kazda sekunde sie przycina ten sprint i staje na chwile
skoro dodajecie zuzywanie ammo dla kompanow to dajcie zeby bylo trzeba go karmic raz na jakis czas
i mogl sie napromieniowywac [nie zauwazylem zeby tracil wogule cos hp w tych miejscach napromieniowanych ]
i dajcie opcje rozkazania jemu odsuniecia sie np . w postaci latki albo cos bo nie chce mi sie czekac
na kolejna wersje
a i jeszcze cos zrobcie zeby kompan uzywal noktowizor gdy bedzie mial ten upragde w pancerzu bo to machanie latarka denerwuje mnie
i jeszcze zeby lepiej wybieral [albo najlepiej zeby gracz wyieral] jaka bron ma uzywac bo dalem mu bron full ulepszona a ten wziol jakiegos gniota ktorego znalazlem i uszkodzonego w polowie a artrybuty tej znalezionej broni i tak byly mniejsze od tej mojej
smoq2 napisał(a):a i jeszcze cos zrobcie zeby kompan uzywal noktowizor gdy bedzie mial ten upragde w pancerzu bo to machanie latarka denerwuje mnie
Nie zrobimy tego bo w nocy kompan ci wsiąknie, albo jeszcze lepiej postrzelisz go w nogę i zaczniesz marudzić, że go nie widzisz.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości