wóda + redbull - przereklamowane, przynajmniej dla mnie. Działa na mnie dokładnie tak samo jak wóda z colą lub wóda z sokiem - czyli w akceptowalnych finansowo ilościach nie działa prawie wcale
. Ogólnie wybredny nie jestem i piję wszystko co akurat mam (jeżeli mam ochotę na alkohol).
Nie pijam jedynie tanich win i wynalazków typu dynks itd. Najfajniejszy trunek jaki kiedykolwiek piłem to Kruszon - smakował jak landrynki rozpuszczone w wódce
i siekał jak miecz samurajski
Nie upijam się, raz że nie lubię syndromu dnia następnego, dwa, że nie ekonomiczne to w moim wypadku zupełnie, los mnie obdarzył doskonałą tolerancją alkoholu. Ostatnio moim ulubionym drinkiem jest u-boot, czyli kielonek wódki (50ml) w kuflu piwka i wściekły pies wódka z Tobasco.
Jak mam ochotę na piwo - przede wszystkim rozglądam się za Coroną - bardzo się w niej rozsmakowałem.
Z winami lubię eksperymentować - wybiera je głównie moja żona - nie mam ulubionego typu - nie lubię słodkich.
wódka - tylko zmrożona, lub w drinkach - czysta ciepła ma chu*owy smak.
Whisky - Chivas Regal - tylko taką kupuję, choć pijam każdą jak zostanę poczęstowany, bez wody, bez lodu - tylko czysta.
Whiskey - jak wyżej.
Rum - raczej biały niż brązowy. I tylko z colą lodem i limonką.
Tequila - lubię zagryzać limonką zamiast cytryną.
Gin - pospolicie z tonicem.
Likiery różnych smaków - specjalność małżonki - pijam dla towarzystwa.
Koniak tylko V.S.O.P. lub X.O. - V.S. jakoś mi nie podchodzą -za młode.
Chyba wyczerpałem temat jeżeli chodzi o moje preferencje.
Grafika w grze jest równie ważna jak wszystkie inne jej składowe, niczego nie należy traktować po macoszemu. Tak uważam, w której grupie procentowej graczy jestem ? :D