Pawlowicz napisał(a):pewno egoiści, samoluby i inne pokraki które nie podzielą się technologią z inną rasą inteligentną.
Pawlowicz napisał(a):Chodzi mi o to że ludzie mówią ekologia. A zarówno media jak ekolodzy nic nie robią. Lasy równikowe nadal są masowo wycinane. A ekolodzy w jakiś miasteczkach się do drzew przywiązują.
Pawlowicz napisał(a): Trzeba wynaleźć coś co zamieni wodę słoną w zdatną do picia tym trza się zająć a nie głownie na broni (broń jest ważna ale ktoś ją musi trzymać ) jak zabraknie wody to nie będzie kto miał już to naprawić. O to mi biega, ale za bardzo odeszłem od zjawisk paranormalnych i za to przepraszam.
Mozg nie ma fizycznych mozliwosc zeby dokonywac jakis telekinezy. Zeby przenosci przedmiot trzeba przylorzyc do niego jakas sile, nadac mu pęd. Energia potrzebna do wygenerowania takiego przesuniecie jest w brew pozora ogromna. Jestem ciekawy w jaki sposob ma to zrobic nasz uklad nerowowy?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość