ZRIEL napisał(a):Edit: ktoś tu wspominał o przeszukiwaniu schowków na początku gry, a jakaś mapa tych schowków jest ?
alex_dragon napisał(a):Jakiś czas temu widziałem jakiś gamplay LA polskiego gracza który narzekał ze brakuje mu strzałki która będzie pokazywała gdzie ma się poruszać bo miał taką w jakieś grze i było bardzo wygodne. Piłem wtedy właśnie herbatę i niestety miałem monitor do czyszczenia. Niektórym to się po prostu w łbach poprzewracało.
alex_dragon napisał(a):@ ZRIEL
Co do Baretta - karabin cieżki jak wół waży ponad chyba 10 kg, blisko 2 metry długości, w 95% przypadkach trzeba strzelać z pozycji leżącej, w zależności od modelu karabinu, amunicja też do najlżejszych nie należy.
Jest taka masa itemów które można wykorzystać do walki z wrogiem że wg mnie można spokojnie bez niego pograć.
Ale wyobraźcie sobie że macie w plecaku udzwig jaki macie i do tego taką zabawkę gdzie za 1 pocisk Żwawy kasuje was powiedzmy 1500 rubli. Nieeeeeekonomiczne bydlę ale kultowe
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości