Co robić ?!

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Postprzez inzkulozik w 27 Sty 2008, 11:44

Chyba właśnie przez to napalanie się na Czarnobyl wielu się zniechęca, bo myślą, że po odpaleniu gierki będą za 5 minut biegać choćby z kałachem po elektrowni... a tu wielki klops, bo do niej droga bardzo daleka i trzeba zaczynać od śrubki w Kordonie :-)
--
pozdrowienia
Awatar użytkownika
inzkulozik
Kot

Dołączenie: 13 Paź 2007, 00:54
Ostatnio był: 04 Maj 2010, 20:57
Miejscowość: Kraków
Frakcja: Czyste Niebo
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez szympekmajster w 27 Sty 2008, 17:59

inzkulozik napisał(a):Chyba właśnie przez to napalanie się na Czarnobyl wielu się zniechęca, bo myślą, że po odpaleniu gierki będą za 5 minut biegać choćby z kałachem po elektrowni... a tu wielki klops, bo do niej droga bardzo daleka i trzeba zaczynać od śrubki w Kordonie :-)

to była tylko moja opinia :wink: ja zdecydowałem zainstalować grę właśnie ze względu na czarnobylskie realia :)
Image
http://youtube.pl/GamePCTV Kanał YT - Let's Play'e, recki, nowości ze świata gier
Zapraszam :)
My PC :)
AMD Phenom II X4 @ 3,8GHz, 8GB DDR3 Crucial, AMD HD7870XT
Awatar użytkownika
szympekmajster
Tropiciel

Dołączenie: 18 Lis 2007, 20:54
Ostatnio był: 12 Gru 2014, 00:31
Miejscowość: Katowice
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 4

Re: Co robić ?!

Postprzez Soviet w 27 Sty 2008, 18:54

matrix991 napisał(a):Co zrobić aby tą grę przejść??I wczuć się w jej klimat ?? Przed zakupieniem gry i kompa strasznie się nakręciłem na tą grę. Te laboratoria o których czytałem ten klimat....ale coś w ten klimat nie potrafię się wpasować.Jak nie ma w co grać to zawsze wgrywam stalkera wmawiam sobie że chcę to przejść...ale gdy dochodzę do rozpoczęcia gry coś się dzieje i brzydzę się tą grą( jak dla mnie lepszy klimat ma ta misja w Call of Duty 4 gdy jesteśmy w Prypeci)...taka nudna z początku.Te AI przeciwników.Walę w kolesia cały magazynek a on dalej śmiga nie wzruszony(może u mnie tak tylko jest).Możecie mi coś poradzić ?? :) Czy dalej ta gra nabiera smaczku i robi się ciekawa? Czy z początku zawsze tak jest? Czy dopiero dalej ta gra się rozkręca(Prypeć itp.)Proszę o sugestie bo ja ubolewam nad tym że nie potrafię w to zagrać

Muszę się zgodzić z założycielem tematu. Podobnie jak i Ciebie, mnie ta gra po prostu męczy. Ostatnio próbowałem kolejnego podejścia, ale znów poddałem się zaraz po Kordonie.
r u avin a giggle m8? LA nie będzie.
Image
Awatar użytkownika
Soviet
Very Important Stalker

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:41
Ostatnio był: 02 Lis 2024, 23:15
Miejscowość: Wow
Kozaki: 787

Postprzez Nieznany w 27 Sty 2008, 22:21

A mi się początek najbardziej podoba. Później gra się już toczy od podziemi do podziemi i gdyby nie dodatkowe questy to lipa by była. Chciałbym poczuć życie prawdziwego stalkera tj. częste koczownictwo w wioskach, odpieranie ataków bandytów, napadanie na oddziały wojska, wyganianie mutantów z danych sektorów. Stalker z kolei osacza nas jako pracownika Barmana, który goni nas po całej Zonie w te i z powrotem i w te i z powrotem. Tak naprawdę to tylko na początku zdołałem żyć zgodnie z "rytmem" Zony
Ostatnio edytowany przez Nieznany, 29 Sty 2008, 17:09, edytowano w sumie 1 raz
Nieznany

Ostatnio był: 01 Sty 1970, 02:00

Postprzez Fury w 29 Sty 2008, 10:08

Zgodzę sie z przedmówcą , początek gry to najlepsze momenty, tam czuć ten klimat, anomalie itp. A póżniej to już tylko kanały, pijawy, snorki itd. Troche mi sie ni epodoba to że tak krótko siedzimy w pryipacie i elektrowni? a jakże ciekawe to miejsca.. =(
Awatar użytkownika
Fury
Stalker

Dołączenie: 31 Lip 2007, 11:33
Ostatnio był: 17 Lip 2008, 10:35
Miejscowość: near Bydgoszcz
Kozaki: 0

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 25 gości