Nikt nie pomaga mi w walce

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Nikt nie pomaga mi w walce

Postprzez lego1692 w 27 Gru 2009, 21:46

Witam mam problem dołączyłem do frakcji Stalkerów, ale nikt mi nei pomaga nie wiem jak wybrać aby mi ktoś pomógł. Słyszałem ze trzeba wgrać patcha ale jakiego? Mam wersję oryginalną po wgraniu patcha nic mi się nie zrąbie?
lego1692
Kot

Dołączenie: 27 Gru 2009, 20:31
Ostatnio był: 08 Sty 2010, 21:13
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Nikt nie pomaga mi w walce

Postprzez Method w 28 Gru 2009, 00:08

To akurat dosyc częsty bug w Czystym Niebie. Patch zawsze Ci się przyda, jak nie naprawi tego to naprawi coś innego :D A co do zdobywania terenów - raz ktoś przyjdzie, raz nie. Ktoś kiedyś opisywał jak 4 doby stał w bazie bandytów i czekał na pomoc neutralnych, do tego ciągle przed nosem pojawiali się nowi bandyci :D
Po prostu olej wojny frakcji i pchaj fabułę dalej :D
Ostatnio edytowany przez Method, 28 Gru 2009, 02:22, edytowano w sumie 1 raz
Image
Awatar użytkownika
Method
Weteran

Dołączenie: 16 Cze 2009, 21:32
Ostatnio był: 29 Mar 2022, 17:55
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 174

Postprzez jaras76 w 28 Gru 2009, 00:30

Pamiętam że stalkerzy przyszli pomóc w walce na wysypisku ale w końcu zostałem sam bo bandyci szybko uporali się z neutralnymi.Teraz nie wiem czy patch wer.10 rozwiązał ten problem, w CS nie gram już ponad rok.
Image
jaras76
Tropiciel

Dołączenie: 21 Lip 2007, 21:14
Ostatnio był: 25 Kwi 2012, 21:35
Miejscowość: warszawa
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 3

Postprzez djcycu w 28 Gru 2009, 01:04

Czyste Niebo pełne jest takich śmiesznych sytuacji :) Pamiętam że kiedyś grając pierwszy raz wykonałem zadanie kiedy to trzeba ochronić brata Wilka przed watahą psów. Za drugim razem po instalacji systemu zadanie to nie mogło być zaliczone bo te psy... nie przyszły wcale :) Ktoś tu też niedawno miał problem z brakiem Wieprza (najemnika) i pomogły mu save. Co do Twojego problemu to wątpie że ktoś pomoże bo ta gra jest lekko mówiąc nie dorobiona :)
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Postprzez Drakken w 29 Gru 2009, 12:08

Każdemu może się trafić taki problem :P. Odnośnie misji od Wilka, uratowanie żółtodzioba - tak uratowałem go przed psami, ale zachciało mu się walki z wojskowymi... Eh, skróciłem jego cierpienia ;P. Wojna frakcji + bugi, może denerwować. Często pomaga misja od jednego z dowódców typu zaatakuj punkt, po wzięciu questa idzie z nami dowódca wraz z oddziałem.

Osobiście korzystam z Faction Commander, gdy np. Stalkerzy nie chcą za cholerę pomóc, sam sobie pomagam :P.

Pozdro, Drakken
Jeżeli ktoś wejdzie do Zony, wątpię by chciał wychodzić, a jeżeli już wyjdzie, zapewne będzie tęsknił ;).
Awatar użytkownika
Drakken
Kot

Dołączenie: 26 Gru 2009, 19:38
Ostatnio był: 31 Gru 2009, 12:13
Ulubiona broń: IL 86
Kozaki: 0

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości