Klient : Synchronizacja ERROR

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Klient : Synchronizacja ERROR

Postprzez Piwcio w 01 Lip 2010, 20:06

Witam mam taki problem po wgraniu kilku modów właśnie z tej stronki - All trade / endurance mod / russian_stop_sign_for_stalker / no time for mission /.

wszystko śmigało oki ale po nafraniu fry nagranie już się nie wczytuje . Zaczynam nową gre nagrywam i wczytuje i to samo wywala do windy jakieś porady???
(Mody nie mają wspólnych plików )

FATAL ERROR

[error]Expression : hFile>0
[error]Function : FileDownload
[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xrCore\FS.cpp
[error]Line : 106
[error]Description : f:\program files\thq\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\config\

stack trace:

Piwcio
Wygnany z Zony

Dołączenie: 01 Lip 2010, 20:00
Ostatnio był: 14 Lip 2010, 08:17
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Obokan
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Klient : Synchronizacja ERROR

Postprzez lukass w 01 Lip 2010, 20:17

Mam pirata!
Awatar użytkownika
lukass
Ekspert

Dołączenie: 25 Paź 2009, 13:18
Ostatnio był: 07 Sie 2010, 12:16
Ulubiona broń: --
Kozaki: 45

Re: Klient : Synchronizacja ERROR

Postprzez Piwcio w 01 Lip 2010, 20:23

Wiem i widziałem ale chodzi mi działało z tym modem a jak go skasuje to wiadomo że będzie działac problem to endurace mod nie działa pod 1.0006 ale znalazłem rozwiązanie może sie komuś przyda

You will need to modify the current_server_entity_version in system.ltx or the game will crash every time you try to load.

Just open /database/config/system.ltx with notepad, find "current_server_entity_version" and set the value to 7 so it looks like this:

current_server_entity_version = 7

Quit and save.

Piwcio
Wygnany z Zony

Dołączenie: 01 Lip 2010, 20:00
Ostatnio był: 14 Lip 2010, 08:17
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Obokan
Kozaki: 0

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości