Egzo szkielet

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Re: Egzo szkielet

Postprzez djcycu w 25 Cze 2010, 11:36

Ja was nie rozumiem w sensie tych napraw kombinezonu... A czy jak jest zniszczony to on jakiś gorszy? Wystarczy się chować za murem w trakcie strzelaniny i nasze życie zawsze będzie ocalone. Każdą grę z tej serii tak koszę że jak mi się pancerz popsuje to go nie naprawiam. Czyste Niebo przeszedłem za pierwszysm razem BEZ kombinezonu bo nie wiedziałem że artefakty mogą nas wzmocnić. Zatem po co mi jakiś pancerz którego nawet nie dam rady naprawić bo brakuje mi kasy?
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Reklamy Google

Postprzez Ktoss w 26 Cze 2010, 14:30

W którym momencie mniej więcej można dostać egzo? jestem już po misji w "dziurze" gdzie miałem zalać podziemia, także chyba dośyć daleko :)
Jakbym zainstalował tego moda o którym piszecie to granie od nowa mnie czeka czy mod nie komplikuje wszystkiego jak patche? :D No, i jeszcze w którym mniej więcej momencie można dołączyć do Wolności? Aktualnie dołączyłem do stalkerów, ale skoro taki dobry egzo wolność daje to bym się do nich przyłączył :D
Awatar użytkownika
Ktoss
Kot

Dołączenie: 24 Cze 2010, 18:05
Ostatnio był: 03 Lip 2010, 00:33
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 0

Postprzez impulse_101 w 26 Cze 2010, 15:21

po zalaniu dziury i przylaczeniu sie do frakcji napewno dostaniesz ...tylko pamietaj ze nie zawsze jest do kupienia u handlarza, bo przedmioty w "sklepie" sa generowane losowo wiec czasem trzeba cierpliwosci :wink:
Image
Awatar użytkownika
impulse_101
Legenda

Dołączenie: 20 Sty 2009, 16:47
Ostatnio był: 08 Lut 2020, 16:44
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Viper 5
Kozaki: 275

Postprzez Ktoss w 30 Cze 2010, 15:53

Takie pytanie mam co do egzo u wolności - trzeba całą powinność wyeliminować żeby go dostać? Bo póki co to już dołączyłem do wolności, zajęłem z nimi przejście wysypisko->dolina mroku ale dalej typy za cholerę nie chcą się ruszyć :P No, jeszcze podbiegli ze mną na drogę która prowadzi do agropromu, ale tych kolejnych punktów już nie chcą ze mną zajmować i tylko stoją na posterunkach...

pograłem chwilę i widzę, że wolność mi się "rozsiała" po połowie wysypiska, może jednak kiedyś się ruszą na to wzgórze które trzeba zająć :P
Ostatnio edytowany przez Ktoss, 30 Cze 2010, 17:22, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
Ktoss
Kot

Postprzez specPL w 30 Cze 2010, 17:21

Ktoss napisał(a):Takie pytanie mam co do egzo u wolności - trzeba całą powinność wyeliminować żeby go dostać? Bo póki co to już dołączyłem do wolności, zajęłem z nimi przejście wysypisko->dolina mroku ale dalej typy za cholerę nie chcą się ruszyć :P No, jeszcze podbiegli ze mną na drogę która prowadzi do agropromu, ale tych kolejnych punktów już nie chcą ze mną zajmować i tylko stoją na posterunkach...

trzeba całą baze Powinności oczyścić po otrzymaniu stosownego rozkazu. ja to zrobiłem sam, więc rzecz nie należy do niewykonalnych. ale fakt - ponad 30 typa wysłać do piachu nie jest rzeczą prostą.
specPL
Stalker

Dołączenie: 06 Cze 2010, 20:14
Ostatnio był: 26 Sie 2011, 22:16
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 7

Postprzez Ktoss w 30 Cze 2010, 17:24

powiem tak - samodzielnie rozwaliłem bazę powinności, tyle że tak jak mówisz, muszę mieć taki rozkaz niestety, jedyne co fajne wyniosłem od nich z bazy, to karabin maszynowy za 50k rubli :P A rozwałka trudna nie była, aktualnie biegam z TRs'em ulepszonym na maksa na celność, więc heady lecą i typków nie ma :)
Awatar użytkownika
Ktoss
Kot

Postprzez specPL w 30 Cze 2010, 17:34

Ktoss napisał(a):powiem tak - samodzielnie rozwaliłem bazę powinności, tyle że tak jak mówisz, muszę mieć taki rozkaz niestety, jedyne co fajne wyniosłem od nich z bazy, to karabin maszynowy za 50k rubli :P A rozwałka trudna nie była, aktualnie biegam z TRs'em ulepszonym na maksa na celność, więc heady lecą i typków nie ma :)

po pierwsze musi być rozkaz, po drugie koleś musisz mieć farta żeby w międzyczasie Dołg nie zajęła wejść do Agropropu bo wtedy du*a zbita i zlecenie anulowane a po 3. jak się idzie na baze to nawet snajperki i parasnajperki nie są potrzebne. kupujesz naboje przeciwpancerne ( lub je zdobywasz) i celujesz gdzie chcesz bo nawet pancerniki w Egzoszkielecie i PKM w łapach wytrzymują max 6-7 kul na klate. nie wspominając że reszta mniej. a z samej bazy Powinności warto wynieść od jej członków: OC-14 Groza, wspomnianego PKM, do tego ktoś tam ma na max stuningowanego Abakana ( bankowo), czasem zdarzają się panowie z AS Val to też warto, no i obskubać trupy z pestek ppanc. no i naboi 9x39 bo te są rzadkie
specPL
Stalker

Postprzez Ktoss w 01 Lip 2010, 21:47

nie mogę po prostu odstrzelić tych co mi dany punkt zajęli? :D Bo na wzgórze stalkerzy wleźli a mimo to mam tam żółty znaczek że mam zająć i czekać na pomoc... :P

edit:

ogólnie odstrzeliłem stalkerów na posterunkach które mi zajęli, wolność na 2 z nich już dotarła, ale na 3 już nie chcą. Nieby nikt tam nie stoi, żaden oddział stalkerów nie zajął mi tego punktu ani do niego nie zmierza, a wolność jak się nie pojawiła tak się nie pojawia. Nawet grę włączoną zostawiłem na dość długi czas, ale wędrujących oddziałów nie mam :P Nawet dla zabawy po raz kolejny odstrzeliłem prawie całą bazę powinności :D
Awatar użytkownika
Ktoss
Kot

Postprzez kondoslaw w 02 Lip 2010, 22:15

Ja grając na patchu 1.5.10 nie miałem z tym problemu, trzeba było trochę poczekać ale koledzy z wolności przychodzili. Jeśli takowego nie masz to spróbuj z nim tyle że będziesz musiał zacząć grę od nowa :/
No a po za Egzo dostaniesz też Dragunowa ale jak zauważył wyżej kolega- grę można przejść nawet bez specjalnego uzbrojenia...
Awatar użytkownika
kondoslaw
Stalker

Dołączenie: 26 Lis 2009, 18:58
Ostatnio był: 05 Lis 2014, 21:32
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Fast-shooting Akm 74/2
Kozaki: 5

Postprzez Ktoss w 02 Lip 2010, 22:38

heh, to że bez specjalnego uzbrojenia można ją przejść to wiadomo. Sam aktualnie z trs'em biegam i niebardzo się do mnie ktokolwiek zbliżyć może :D

Jak się nazywał dodatek do "administrowania" frakcjami? Bo może bym go użył i coś by to dało. Chyba że po instalacji jakiegokolwiek moda trzeba grać od nowa?
Awatar użytkownika
Ktoss
Kot

Postprzez kondoslaw w 02 Lip 2010, 23:41

Ten mod nazywał się "Fraction Commander". Nie wiem jak jest w tym modzie ale pewnie trzeba będzie, a no jest i mod który naprawawia ten błąd tu masz do niego link bezpośrednio na forum:
viewtopic.php?f=48&t=3726

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
kondoslaw
Stalker

Dołączenie: 26 Lis 2009, 18:58
Ostatnio był: 05 Lis 2014, 21:32
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Fast-shooting Akm 74/2
Kozaki: 5

Postprzez specPL w 09 Lip 2010, 10:51

panowie wiem że robie malutki Offtop ale gdzie w grze można dostać SVU ( SVD w układzie bullpop)? bo nigdzie go nie widze.
specPL
Stalker

PoprzedniaNastępna

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 47 gości