bug trap w agropromie

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

bug trap w agropromie

Postprzez kontrolerx w 28 Cze 2010, 10:36

Witam wszystkich :D Mam problem z grą Stalker Clear Sky. Otóż po przejściu do Agropromu po ok 5 minutach gry wyskakuje BugTrap z komunikatem:xrEngine.exe caused BREAKPOINT in module "D:\Program Files\Deep Silver\S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky\bin\xrCore.dll" at 001B:0060BA94, xrDebug::backend()+164 byte(s) Grę mam oczywiście orginalną
kontrolerx
Kot

Dołączenie: 28 Cze 2010, 10:22
Ostatnio był: 07 Lut 2011, 20:07
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: bug trap w agropromie

Postprzez Wheeljack w 28 Cze 2010, 10:55

Jeżeli nie masz najnowszego patcha to go zainstaluj i koniec tematu.
Jeżeli masz najnowszy patch to wrzuć loga
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym gry, prosimy o podawanie treści loga błędu (Dokumenty udostępnione/STALKER-STCS/logs) od linijki FATAL ERROR.
Awatar użytkownika
Wheeljack
Administrator

Dołączenie: 13 Kwi 2009, 18:52
Ostatnio był: 13 Lis 2024, 19:51
Miejscowość: Fraktal
Kozaki: 725

Postprzez Proteanin w 28 Cze 2010, 16:50

przeinstaluj. Masz mody? Jedziesz na Trainerach? Pobrałeś z torrentów? Albo strzelałeś do swojej frakcji. HeHe Serio przeinstaluj grę następnie jeżeli chcesz mieć tego seva to instaluj patche tak aby save działały na. bo na niektórych wersjach nie działają inne savy
Поздравления и один для членов свободы казаков и обязанности "Будь ты сожжен вместе с теми, кто поддерживает тебя. Да здравствует свобода!
Jeżeli jesteś stalkerem przeżuć się na Wolność Jeżeli jesteś w powinności to wypij redbulla a potem na 2 piętrze w swojej bazie, rozpędź się i wyskocz z obrusem zawiązanym na szyi z okna. Bardzo był bym ci wdzięczny.
Proteanin
Kot

Dołączenie: 27 Cze 2010, 00:37
Ostatnio był: 26 Lip 2010, 21:59
Miejscowość: Polkowice
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: RP-74

Postprzez kontrolerx w 29 Cze 2010, 18:21

Przeinstalowałem. Dwa razy. Nie pomogło. Gra jest że tak się wyraże "goła" - nie instalowałem żadnych modów ani trainerów. Jeśli patche pomogą to dzięki za pomoc a jeśli nie to jeszcze się odezwe
kontrolerx
Kot

Dołączenie: 28 Cze 2010, 10:22
Ostatnio był: 07 Lut 2011, 20:07
Frakcja: Powinność

Postprzez per-kac w 29 Cze 2010, 18:35

Miałem to samo, tylko jeszcze przed podziemiami, a mianowicie to ten moment, kiedy idziemy do bazy Powinności z ich żołnierzami i napada ich Pijawa bagienna (?)
pobrałem patch, ale muszę zerknąć, jaki to numerek ;)
Oni wszyscy są śmieszni, to Grzech jest jedyną słuszną drogą którą będe podążać aż do śmierci...
Awatar użytkownika
per-kac
Tropiciel

Dołączenie: 30 Lis 2009, 17:50
Ostatnio był: 27 Cze 2011, 15:06
Miejscowość: Gdzieś w Zonie...
Frakcja: Grzech
Ulubiona broń: Gauss Gun
Kozaki: 56

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 24 gości