Chaos totalny w tym watku, co ma piernik do wiatraka
kliki napisał(a):Witam wszystkich.
Kilka dni temu do Czystego nieba zainstalowałem jakiegoś moda. Żeby go uruchomić musiałem edytować plik fsgame.ltx
Co wyedytowala? Moze zes nagrzebal i dlatego nie dziala. Napisz co zmieniles..
kliki napisał(a):Od czasu tej edycji mam problem z uruchomieniem jakiejkolwiek wersji gry, czy to Czyste niebo czy Zew Prypeci. Po uruchomieniu gry otrzymuję komunikat : Cannot open file "fsgame.ltx". Check your working folder.
Przypuszczam że coś skopałem właśnie w tym momencie.
To ze skopales to jest pewne na sto procent
Jedna mnie rzecz zastanawia, skoro masz moda od Czystego nieba to co to ma wspolnego z Zew Prypeci? Jak tu juz kolega wczesniej wspomnial, obie te gry maja oddzielne pliki fsgame.ltx wiec jak edytujesz jedna gre to na druga to nie ma wplywu. Do
CZYSTE NIEBO masz taka domyslna sciezke dostepu
Deep Silver/S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky/fsgame.ltx a do
ZEW PRYPIECI masz taka sciezke
bitComposer Games/S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat/fsgame.ltx Skoro to sa dwa oddzielne pliki w zupelnie inny folderach to nie ma fizycznej mozliwosci zeby edycja jezdnego z nich wplywala na obie gry. Moze przez pomylke edytowalas plik nie od tego stalkera?
Przypuszczam że coś skopałem właśnie w tym momencie. Tutaj prośba do Was. Sprawdźcie u siebie we właściwościach tego pliku za pomocą jakiego programu jest otwierany ten plik. W tej chwili mam że otwierany jest za pomocą notatnika i wydaje mi się że nie o ten program chodzi.
Z góry dziękuję za pomoc
Plik jest na 100% otwierany przez notatnik, o ile masz w windowsie go z tym rozszerzeniem (.ltx) przypisane. To jest plik textowy wiec go otworzysz dowolnym edytorem textu(word, wordpad).
P.S. Podobny problem z identycznym komunikatem wystepuje w wersji pirackiej przez zle dzialanie pewnego pliku ale oczywiscie na tym forum nie ma osob majacych piraty wiec nie widze powodu aby metode rozwiazania tego problemu dotyczacego pirata opisywac
Moja propozycja to reinstalacja obu gier, najszybciej bedzie.