Gdy zbliżam się do Skadowska gra powoli się zacina, aż wywala buga... Loga na razie nie kopiowałem...
obrazek w głównym menu jest podzielony na parę dużych kwadratów, do tego źle poukładanych
xrEngine.exe caused BREAKPOINT in module "x:\xx\xxx\xxxx\bin\xrCore.dll" at 001B:005AEAFE, xrDebug::backend()+174 byte(s)
olek1999 napisał(a):
[error]Expression : !m_error_code
[error]Function : raii_guard::~raii_guard
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_storage.cpp
[error]Line : 748
[error]Description : ....e.r. - zew prypeci\gamedata\scripts\rx_knife.script:106: attempt to index field '?' (a nil value)
xrEngine.exe caused BREAKPOINT in module "I:\Program Files\GSC Game World\STCOP\bin\xrCore.dll" at 001B:005AEAFE, xrDebug::backend()+174 byte(s)
Greyeeh napisał(a):No i po raz kolejny bugtrap, ten sam i bez żadnego FATAL ERROR na początku, w środku, ani nawet na końcu. Grę mam oryginalną, jednak gram na cracku bo płytkę zostawiłem w domu. Jakieś propozycje? (v1.5.)
- Kod: Zaznacz wszystko
xrEngine.exe caused BREAKPOINT in module "I:\Program Files\GSC Game World\STCOP\bin\xrCore.dll" at 001B:005AEAFE, xrDebug::backend()+174 byte(s)
Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 3 gości