Powinność mnie nie lubi :(

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Powinność mnie nie lubi :(

Postprzez putin555 w 08 Cze 2010, 23:43

Mam mały problem naraziłem się powinności a nie bardzo chce mieć ich za wrogów mam seva niestety w którym jest już zapisana owa antypatia do mnie. Czy da się to jakoś odkręcić edytować seva czy jak bo zależy mi na zachowaniu dotychczasowego dorobku w grze ?

Gram na modzie OBLIVION LOST 2.2 WEATHER OVERHAULED
putin555
Stalker

Dołączenie: 19 Maj 2010, 17:49
Ostatnio był: 05 Lip 2016, 15:54
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 1

Reklamy Google

Re: Powinność mnie nie lubi :(

Postprzez atikabubu w 09 Cze 2010, 07:35

W OL nie było przypadkiem opcji przekupstwa u Sidora albo Barmana? :P
Fiat justitia ruat caelum
W10 x64 / Ryzen 3600 4.2 GHz/ Gigabyte GTX 1070 / 16 GB DDR 4
Pierwszy opek/ LA Persona (Firefox) / Hińskie bajki obejrzane
Awatar użytkownika
atikabubu
Very Important Stalker

Dołączenie: 23 Lut 2008, 13:10
Ostatnio był: 06 Lis 2024, 21:45
Miejscowość: Zajebista
Ulubiona broń: RP-74
Kozaki: 569

Postprzez djcycu w 09 Cze 2010, 13:17

Jest taka możliwość :) Ale kosztuje to trochu pieniędzy. Możesz też udać się do hotelu w Prypeci. Jest tam niejaki koleś zwany Kanyhalos. Ma on dojścia prawdopodobnie do każdej frakcji. Niestety usługa też dużo kosztuje.
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Postprzez putin555 w 10 Cze 2010, 06:56

Sytuacja się polepszyła ale nieco zagmatwała. wykupiłem się u barmana a potem u Sidorkiewicza dołączyłem do Powinności dopiero w takiej kolejności coś udało się polepszyć sytuację.
Efekt był taki że powinność na blokadach była mi przyjazna ta w centrum bazy obojętna , Stalkerzy z bazy powinności wrodzy tak samo na wysypisku część wroga część neutralna. Z upływem czasy doszło do tego że w Agropromie i dolinie mroku wojsko jest mi neutralne a w kordonie wrogie ale tylko w bazie i na moście no i ekolodzy są na zielono.

I tak nie w temacie ale jak już pisze tu to nie będę nowego tematu zaczynał zdarzyło się wam że na OL nie wczytało wam tych bonusowych broni ja miałem taką sytuację w dolinie mroku obu brakowało a jak grałem wcześniej to była tylko ta w ciężarówce za to NPC biegają z bardziej urozmaiconymi klamkami niż poprzednio :wink:
putin555
Stalker

Dołączenie: 19 Maj 2010, 17:49
Ostatnio był: 05 Lip 2016, 15:54
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 1

Postprzez Messiah w 10 Cze 2010, 07:23

W stalkerze w każdej frakcji i tak jest z 5 podfrakcji, jak ktoś cię nie lubi to po prostu go rozwal, a reszta nadal będzie cię kochać
Korzystając z tego, w modzie oblivion lost można wejść do bazy powinności jeszcze przed udaniem się do agropromu, dołączyć do powinności, wykonać zadanie z granatnikiem itp. :P
Tych czerwonych przy bramach, stalkerów atakujących cię w brze możesz spokojnie rozwalić, heh
Awatar użytkownika
Messiah
Tropiciel

Dołączenie: 20 Sie 2008, 20:44
Ostatnio był: 22 Lip 2013, 23:47
Miejscowość: Łódź
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 3

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 31 gości