Lost World 3Opis:Mod ten pojawił się wczoraj na jednej z ruskich stron o Stalkerze. Dzisiaj w niego zagrałem. Spodobał mi się, więc go wystawiam.
Lista nowości:
12 nowych w pełni zaludnionych lokacji
Amunicjia w miejscu dla artefaktów
Możliwość dołączenia do frakcji
Nowe frakcje
Free-play
Przeprojektowany system dynamicznej pogody
Nowa broń
Nowe kombinezony
16 nowych artefaktów. Możliwość aktywowania artefaktów
Emisja
Możliwość:
Gra na gitarze, harmonijce, walkie-talkie i Clushat radio
Własne skrytki
Remont broni i opancerzenia poprzez zestawy naprawcze
Sen
Stalkerki
Nowy interfejs
Dynamiczne wiadomości
Ulepszone AI helikopterów i NPC
Samoleczenie i leczenie innych
Przeszukiwanie zwłok
Nowy wygląd amunicji i broni
itd.
Instalacja:Mod jest w postaci 3 instalatorów. Instalujemy po kolei 1,2 i 3 instalator. Mod tworzy folder Games, a w nim dopiero gamedata. Należy więc wypakować moda "gdziekolwiek", a potem do katalogu z grą skopiować - gamedata .
Jeśli nie instalowałeś wcześniej żadnych modów, to otwórz plik fsgame.ltx i zmień linijkę:
$game_data$ = false| true| $fs_root$|
na:
$game_data$ = true| true| $fs_root$|
Wchodzimy w gamedata/config/text/ - naciskamy "kopiuj" na folder "rus", a następnie wklej- utworzy nam się kopia folderu "rus". Folder "Kopia - rus" zmieniamy na "pol"
Otwieramy plik \gamedata\config\localization.ltx. Pierwsze 3 linijki powinny wyglądać tak:
[string_table]
language = pol
font_prefix = ;_cent ;_west
Klikamy PPM na skrót do Stalkera na pulpicie i Skrót - Element docelowy -powinien wyglądać tak "S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\bin\XR_3DA.exe" -nointro . Dodajemy TYLKO końcówkę -po 3DA.exe''spacja-kreska nointro
Downloadhttp://stalker-earth.ru/load/mody_dlja_ ... /5-1-0-639Klikamy na - Скачать первую часть
Скачать вторую часть
Скачать третью часть
UWAGA!Mod raczej dla doświadczonych graczy. Nie ma minimapy i ilości amunicji w magazynku.
Wersja gry: 1.0004 - 1.0006
Mod w RUS wersji językowej.
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.
Stanisław Lem